Alfa Romeo Mi.To e "Masina gay a anului 2009"

Luni, 19 Ianuarie 2009, ora 10:16
2983 citiri
Alfa Romeo Mi.To e "Masina gay a anului 2009"

Homosexualii francezi au ales, pentru al patrulea an consecutiv, Gay Car of the Year. Alfa Mi.To l-a batut in finala pe VW Scirocco.

Organizatia franceza Ledorga a publicat in acest weekend rezultatele finale ale competitiei "Gay Car of the Year", pe care homosexualii din Hexagon o organizeaza la inceputul fiecarui an.

Marele invingator al anului 2009 in ineditul concurs este Alfa Romeo Mi.To, modelul italiana de clasa mica reusind sa adune 82 de puncte, cu 11 mai multe decat modelul clasat pe al doilea loc la final, Volkswagen Scirocco. Pe ultima pozitie a podiumului a venit un alt model italian, Lancia Delta, care a strans 60 de puncte.

Premiul acordat de homosexualii europeni ramane astfel la italieni pentru al treilea an consecutiv, dupa ce in 2008 acesta i-a revenit lui Fiat 500, iar in 2007 a intrat de asemenea in curtea Alfa Romeo, modelul Spider fiind cel premiat la acea vreme. In primul an in care organizatia franceza a organizat competitia, 2006, marele castigator a fost Aston Martin DB9 Volante.

Pe celelalte pozitii punctate in acest an s-au clasat, in ordine: BMW Seria 3 Cabrio (45 de puncte), Renault Laguna Coupe (44), Renault Megane Coupe (41), Audi A3 Cabriolet (32), Ferrari California (31), Jaguar XFR (31) si Mini Clubman (29).

Printre modelele care nu au reusit sa se impuna in Top 10 in fata organizatorilor se numara Toyota Land Cruiser, Subaru Forester, Skoda Fabia Combi, Renault Kangoo, Opel Agila, Mitsubishi Lancer Sportback, Mazda 6 Wagon, Infiniti G37, Infiniti FX, Infiniti EX37, Hyundai i30 CW, Hyundai i10, Honda Accord, Citroen Berlingo si Chrysler Grand Voyager.

Stire preluata de pe site-ul Automarket.ro

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#alfa romeo, #masina gay 2009 , #masini