Atac sexy si pe tocuri la usa Parlamentului

Sambata, 02 August 2008, ora 14:41
8735 citiri
Atac sexy si pe tocuri la usa Parlamentului

Blonde si brunete, tinerele si frumoase, romancele au prins gustul politicii. Alegerile parlamentare din toamna, primele uninominale de acest gen, au scos la suprafata o colectie de doamne si domnite, care vor sa isi incerce norocul si sex-appeal-ul in fata electoratului din ce in ce mai plictisit.

De la blonda Elena Udrea la nabadaioasa Oana Zavoranu, reprezentantele sexului frumos se lupta pentru un fotoliu de parlamentar.

Cele mai numeroase femei-candidat sunt in PD-L, iar cap de afis este desigur fosta blonda de la Cotroceni, favorita sefului statului.

Increzatoare in succesul ei, Elena Udrea nu se teme de uninominal, mai ales ca notorietate are. Si-a castigat-o in special prin decolteurile adanci.

Daca nu va obtine votul pentru Bucuresti, este decisa sa renunte. Elena Udrea a anuntat de curand ca va parasi functia de secretar executiv al PD-L daca nu iese parlamentar.

O alta protejata a lui Traian Basescu de pe vremea cand era primar, Cristina Parvulescu, botezata in presa "blonda de la Integrare", vrea sa candideze in Bucuresti sub sigla PD-L.

Actualul director executiv la Directia Managementul Creditelor Externe din Primaria Capitalei si-a anuntat saptamana aceasta intentia de a candida la sectorul 1.

Parvulescu si-a castigat notorietatea dupa ce, in 2004 a picat testul comisiilor parlamentare de specialitate la audierile pentru functia de ministru al integrarii, cand nu a putut face distinctia intre Consiliul European si Consiliul Europei.

Ciudat este ca Cristina Parvulescu si-a anuntat candidatura la televizor inainte chiar de a discuta cu liderii de filiala. Razvan Murgeanu spune ca numele blondei nu e pe lista de propuneri.

Ca sa fie siguri ca au succesul garantat la Bucuresti, pedelistii vor sa propuna si o bruneta, la fel de sarmanta: pe Mioara Mantale, fostul prefect al Capitalei. Absolventa de drept, pedelista, in varsta de 41 de ani, a profesat ca si consilier juridic. Se pare insa ca Mantale s-a cam saturat de politica, pentru ca nu a acceptat inca oferta celor de la PD-L.

Cine n-are nicio blonda apetisanta se poate multumi si cu o bruneta. Este cazul pesedistilor, care merg la inaintare cu Ana Birchall, sefa departamentului de educatie din partid.

Birchall este pupila lui Mircea Geoana si a iscat de curand doua scandaluri. Primul a fost legat de faptul va spune ca altcineva a divortat in locul ei. Social-democrata sustine ca nu a inaintat divort si acuza inregistrarea unei cereri de divort in numele ei, cu un CNP gresit si fara semnatura.

Consiliera lui Geoana a mai iesit in evidenta si prin pasiunea pe care i-a starnit-o lui Marius Pieleanu, conferentiar universitar cu obligatii.

Acesta a incercat s-o convinga pe Birchall sa accepte cateva nopti de amor, intr-o statiune montana. Specialistul in stiinte politice i-a marturisit, printr-un SMS, pesedistei ca isi doreste "sa o priveasca epidermic" - adica s-o vada dezbracata, intr-un limbaj elevat.

Ca sa nu se lase mai prejos, liberalii si-au gasit si o tanara, satena si draguta. Este vorba de Alina Gorghiu, fost consilier local. Tanara, in varsta de 30 de ani, este avocat mediator de profesie.

Gorghiu si-a anuntat candidatura pentru Camera Deputatilor si deja si-a inceput campania electorala: distribuie deja pliante si tricouri prin Bucuresti, in special in sectorul 5 al Capitalei, cel mai probabil colegiu in care va candida.

Cei mai fericiti au fost oamenii strazii, care au primit tricouri gratis, din cele peste 5.000 pe care Gorghiu le va oferi. Oficial, liberala a demarat o campanie de informare "Faceti cunostinta cu votul uninominal". Campania o va costa cel putin 15.000 de lei.

Tanara il are ca mentor pe presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, cu care a fost partenera de afaceri mai multi ani la rand, avand impreuna un prosper cabinet de avocatura.

PRM, un partid disperat sa mai atinga pragul electoral, are artilerie sexy si grea in materie de candidati-femei. Cap de lance: Oana Zavoranu. Cantareata-actrita a fost convinsa de Corneliu Vadim Tudor sa se lanseze in lupta pentru un loc de deputat de Bucuresti si spune ca "politica a cautat-o pe ea".

"Cu experienta mea de viata vad in tine un viitor om politic", cu aceste cuvinte a cucerit-o Vadim pe Querida. Sotia lui Pepe spera sa se ridice la inaltimea increderii acordate de tribun.

Oana Zavoranu a aderat la PRM, anul trecut, la mijlocul lunii noiembrie. Oana Zavoranu completeaza lista de figuri "artistice" a Partidului Romania Mare, aceasta formatiune politica facandu-se remarcata la alegerile din anul 2000 prin promovarea in Parlament a cantaretilor de muzica populara Irina Loghin si Ion Dolanescu.

Ziare.com te invita la dezbatere. Cu cine dintre aceste gratii ale politicii ai vota? Care este favorita ta si de ce?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Elena Udrea, #Oana Zavoranu, #Parlament, #Ana Birchall , #stiri Elena Udrea