Basescu il invata pe Mutu cum sa scape de amenda

Sambata, 15 August 2009, ora 13:17
3137 citiri
Basescu il invata pe Mutu cum sa scape de amenda

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a comentat amenda de 17 milioane de euro primita de Adrian Mutu din partea FIFA, sfatuindu-l pe atacantul Fiorentinei sa mearga in instanta.

"Il simpatizez pe Mutu, dar nu sunt de acord cu cheta nationala pentru el. Deocamdata trebuie sa se lupte in instanta. Mi se pare incorect ce a facut Chelsea dupa ce l-a dat afara. Mutu era un fotbalist foarte talentat, puteau sa aiba rabdare cu el. Nu cred ca avea in contract ca ii este interzis consumul lui Chelsea. Daca nu avea, ma indoiesc ca englezii pot castiga intr-o instanta civila", a spus Traian Basescu la Sport.Ro.

Traian Basescu mai sustine ca fotbalul romanesc este pe un drum bun din punct de vedere al corectidinii si are incredere in Dumitru Dragomir si Mircea Sandu.

"Dragomir si Mircea Sandu nu mai trag sfori, asa cum se crede. Ei sunt emblemele fotbalului romanesc, nu sforari. Uitati-va ce s-a intamplat la FC Arges si o sa va convingeti ca nu se mai intampla astfel de lucruri. Dupa ce DNA-ul a intrat in Pitesti, fotbalul romanesc este pe un drum bun", a mentionat Basescu.

Presedintele a afirmat ca este interesat si de fotbalul international, opinand ca Lionel Messi mai are pana sa il ajunga pe Cristiano Ronaldo.

"E dificil de spus cine este mai bun dintre Messi si Ronaldo. La moda acum este Messi, dar cel care a avut o evolutie mai buna in intreaga cariera este Ronaldo", crede Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Adrian Mutu (45 de ani) a apărut pentru prima dată fără șapcă după ce și-a făcut implant de păr la o clinică din Turcia. Adrian Mutu a zburat la o clinică din Turcia în pauza...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Traian Basescu, #Adrian Mutu, #amenda FIFA, #Mitica Dragomir, #Mircea Sandu , #Mircea Basescu