Becali: Nu am trecut banii in declaratia de avere pentru ca i-am cheltuit pe groapa lui tata

Marti, 05 Mai 2009, ora 23:06
4059 citiri
Becali: Nu am trecut banii in declaratia de avere pentru ca i-am cheltuit pe groapa lui tata

Gigi Becali a afirmat marti seara ca nu a mintit in declaratia de avere de aceea pot sa vina sa il cerceteze si ANI si Parchetul General, deoarece banii care nu sunt trecuti i-a cheltuit pe groapa lui taica-su.

"Am cheltuit banii, de aia nu i-am trecut in declaratia de avere. I-am facut groapa lu' tata. Eu cheltui un milion pe luna, de atunci am cheltuit sapte. Sa vina sa ma cerceteze parchetul si cu ANI si cu asta basta", a declarat Becali la emisiunea "Ora de foc", de la Realitatea Tv.

Deranjat de intrebarile pe care i le punea moderatorul Adrian Ursu, Becali a devenit isteric spunand de mai multe ori ca toata lumea se ia de Becali, desi el nu a facut nimic.

Ce, sunt tampit sa mint?

"Becali, Becali, Becali, Becali, Becali, Becali. Ce aveti ba cu Becali? Ce a facut ba Becali? Becali, Becali, Becali, Becali. Am declarat averea! Ce sunt tampit sa mint? Cu ce imi foloseste mie sa mint in declaratia de avere", a declarat enervat finantatorul clubului Steaua.

Gigi Becali a precizat ca el si-a completat declaratia de avere si nu cei de la PRM, dar a uitat sa mentioneze banii pe care i-a imprumutat.

"Am uitat ca i-am imprumutat banii, dar am semnat la notar ca i-am dat banii. Nu e nimic de ascuns, am uitat", a mai precizat candidatul PRM la europarlamentare.

Intrebat de jurnalistul Adrian Ursu daca crede ca va scapa mereu de justitie cu scuza ca a uitat, Becali l-a facut obraznic.

"Nu ma enervati. Mi-am propus sa nu mai strig la nimeni, dar sunteti prea obraznic. Ti-am zburat ceva de la tine de acasa?", au fost replicile date de Becali.

ANI s-a sesizat din oficiu cu privire la declaratiile de avere depuse de Gigi Becali pentru alegerile parlamentare si europarlamentare, iar din verificari au rezultat indicii privind savarsirea infractiunii de fals in declaratii.

Omul de afaceri George Becali, candidat la alegerile europarlamentare pe lista PRM, a trecut in declaratia sa de avere aceleasi proprietati si economii, reusind totusi, fara sa instraineze vreun bun, sa dea imprumut o suma de 12 milioane de euro.

Becali declara ca nu are conturi bancare, economii sau datorii, dar nici vreun alt fel de venit in afara terenurilor vandute in perioada 2006 - 2007, in valoare de 100 de milioane de euro, aceleasi lucruri declarate la alegerile parlamentare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali anunță o adevărată revoluție la FCSB. Câți jucători va aduce patronul echipei și câți Meme Stoica
Gigi Becali anunță o adevărată revoluție la FCSB. Câți jucători va aduce patronul echipei și câți Meme Stoica
Gigi Becali a anunțat noua sa strategie în materie de transferuri la club după ce va câștiga campionatul. FCSB este aproape campioană dar patronul FCSB vrea să ajungă în grupele Ligii...
Gigi Becali spune totul despre plecarea lui Florinel Coman. De ce nu vrea să ia banii în rate de la arabi
Gigi Becali spune totul despre plecarea lui Florinel Coman. De ce nu vrea să ia banii în rate de la arabi
Gigi Becali, patronul FCSB, este foarte aproape de a-l ceda pe Florinel Coman, cel mai bun jucător al echipei, în Qatar, la AL-Duhail. Gigi Becali spune că nu va accepta plata în rate de la...
#Gigi Becali, #declaratie avere, #bani cheltuiti, #cerceta ANI , #avere
Comentarii
rank
ESTE NEVOIE DE O NOUA ORDINE MONDIALA PENTRU CA BASESCU SA TREACA PE LOCUL CE ISE CUVINE, IN OPOZITIE, PE LOCUL 2
rank
AIUREA AIUREA