Becali TV, "mai tare decat Pro TV", de la 1 martie 2009

Vineri, 26 Septembrie 2008, ora 09:41
4237 citiri
Becali TV, "mai tare decat Pro TV", de la 1 martie 2009

George Becali l-a instalat pe fostul redactor-sef adjunct de la Romania libera, Nicoleta Savin, in fruntea postului pe care vrea sa il lanseze si pe care vrea sa il numeasca Becali TV.

"A venit la mine cu un proiect de ziar, mi-a spus ca mai are cinci-sase oameni, dar eu i-am raspuns ca nu ma intereseaza presa scrisa. Sunt tone de ziare. I-am spus ca, daca vrea, sa-mi faca televiziunea. Mie mi-a placut intotdeauna de ea", a declarat pentru

Cotidianul, liderul PNG-CD, conform editiei electronice a publicatiei.

"Vreau sa fie mai tare decat PRO TV, iar pentru asta e nevoie de timp. De aceea, nici nu ma grabesc cu lansarea sa. Veti vedea, se va numi Becali TV", spune George Becali, chiar daca CNA i-a refuzat de mai multe ori licenta, tocmai din cauza denumirii canalului. Becali a precizat ca a investit cateva milioane de euro in sediul din Pipera.

Nicoleta Savin a confirmat la randul sau instalarea sa la telecomanda televiziunii patronului Stelei. Nu si suma pe care, potrivit unor surse din PNG, ar urma sa o incaseze, adica 5.000 de euro pe luna.

Savin sustine ca are deja o viziune asupra modului in care ar urma sa arate postul. "Preconizam sa fim pe 1 martie in piata, dar daca am reusi sa fim pe 1 februarie am fi foarte fericiti. Eu am facut deja grila de programe.

Avantajul nostru este ca nu vom fi presati de rating, deoarece domnul Becali nu doreste in prima faza publicitate sau o doreste selectata. Eu am targetat-o unui public cuprins intre 16 si 35 de ani".

In grila ar urma sa apara si documentare despre rezistenta anticomunista, perioada interbelica, programe culturale, adaptari pentru televiziune a unor spectacole de teatru.

De asemenea, echipa de fotbal a patronului, Steaua Bucuresti, va avea si ea un spatiu asigurat in grila.

Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Gigi Becali este un tip credincios, care respectă cu strictețe posturile din preajma marilor sărbători. Nu face excepție nici postul Paștelui, care se află în derulare. Patronul FCSB a...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#Becali, #Gigi Becali, #Nicoleta Savin, #televiziune , #stiri Gigi Becali