Becali vrea in "Comisia Europeana pe Justitie"

Marti, 23 Iunie 2009, ora 13:55
1681 citiri
Becali vrea in "Comisia Europeana pe Justitie"
Foto: Antena3

Gigi Becali pare sa se fi razgandit in privinta Comisiei parlamentare in care va activa in calitate de europarlamentar, declarand ca s-ar putea sa aleaga Comisia pe Justitie in defavoarea celei pe agricultura pe care o alesese saptamana trecuta.

"Ma gandeam la cea pe agricultura dar acum ma gandesc si la Comisia Europeana pe Justitie sau chiar la petitii", a declarat Becali la iesirea din sala de judecata inainte ca magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 sa decida daca aproba noua sa solicitare de ridicare a interdictiei de a parasi tara.

Intrebat de jurnalisti daca are cunostintele de drept necesare pentru a face fata onorabil in Comisia PE pe Justitie, Becali a raspuns: "Bineinteles. Dar iau si consilieri, nu e neaparat necesar sa am toate cunostintele. E vorba de functionarea ei si de a schimba mentalitatea si asta o am indestulat. Si scoala vietii si logica", a mai adaugat patronul Stelei.

Becali a mai spus ca el se asteapta ca de data aceasta magistratii sa ii permita sa paraseasca tara pentru a depune juramantul la Parlamentul European deoarece "am nu doar dreptul ci si obligatia fata de romanii care m-au votat, fata de cei care m-au trimis acolo. Am obligatia sa ma duc acolo", a spus raspicat Becali.

Procesul m-a costat vreo suta de mii. Mai bine lasam masina naibii!

El s-a aratat foarte conciliant si a spus ca ar fi putut sa ceara o pozitie oficiala din partea PE in cazul sau dar nu a dorit sa "faca circ" pentru ca si asa "se pune problema activarii clauzei pe justitie pentru Romania".

"Ce, sa imi fac tara de ras? Ar fi trebuit sa ma duc sa vorbesc acolo si sa le spun ca talharii care au furat masina si dau in cap pe strada sunt liberi si pagubitul in arest", a mai spus Gigi Becali.

Pe de alta parte, intrebat de jurnalisti cam cat l-a costat procesul pana acum, Becali a zambit amar. "M-a constat bani multi de tot. Nu se zice cat, probabil vreo suta de mii. Mai bine lasam masina naibii! Daca va fura masina, mai bine lasati-o naibii ca va costa mai mult", i-a sfatuit acesta pe jurnalistii care il inconjurau in fata Judecatoriei sectorului 1.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Becali europarlamentar, #Becali comisie justitie, #Becali interdictie plecare, #Becali cheltuieli proces , #europarlamentar