Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Belodedici: Mutu avea pofta de joc, nu a parut sa aibe probleme

Sambata, 07 Iunie 2008, ora 18:18
1992 citiri
Belodedici: Mutu avea pofta de joc, nu a parut sa aibe probleme

Directorul tehnic al loturilor de juniori din cadrul FRF, Miodrag Belodedici, a vorbit sambata despre evolutia atacantului Adrian Mutu, care s-a antrenat normal si, se pare, a trecut cu bine peste decesul bunicii sale, dar si peste despagubirile pe care trebuie sa le plateasca fostului sau club, Chelsea Londra.

"Nu l-am vazut afectat, sambata la antrenament a parut foarte bine. S-a pregatit foarte bine, a alergat, avea pofta de joc, nu a parut sa aiba probleme", a spus Belodedici, care s-a referit apoi la meciul cu Franta: "Imi amintesc ca in 1996, contra Frantei, am jucat destul de bine, ne-am prezentat bine in prima parte. Din pacate am fost taxati de ceea ce nu trebuie sa se intample in fotbal, greselile in preajma careului. Asta ar trebui sa evitam in meciul de acum, greselile in fata portii. Alea se vad, si daca ai doua astfel de ezitari cu echipele bune, iti marcheaza gol. Daca faci trei sau patru, te umilesc".

Fostul international a vorbit si despre clasica deja comparatie dintre "generatia de aur" si cea din prezent, fiind de parere ca exista multe asemanari intre cele doua echipe.

"Sunt foarte multe asemanari intre echipa de acum si cea din urma cu 10 ani. Chiar daca noi, romanii, am avut o schimbare continua si in fotbal, si in viata politica, exista asemanari. Fiecare generatie a avut valoarea sa. Sunt generatii care au avut noroc sa iasa afara si altele care nu au reusit. Ganditi-va ce mentalitate am fi avut noi acum, daca jucatorii din generatia lui Dobrin ar fi avut sansa sa evolueze in strainate. Eram mult mai puternici, poate o forta", a declarat Belodedici.

Romania face parte din Grupa C a Campionatului European, alaturi de Franta, Italia si Olanda, si va intalni luni reprezentativa condusa de Raymond Domenech, partida putand fi urmarita in format LIVE Text pe Ziare.com, alaturi de toate celelalte meciuri ale turneului final.

Noi reguli privind reducerea poluării în UE. Cetățenii afectați de calitatea aerului vor putea fi despăgubiți
Noi reguli privind reducerea poluării în UE. Cetățenii afectați de calitatea aerului vor putea fi despăgubiți
Parlamentul European a adoptat miercuri, 24 aprilie, acordul politic provizoriu la care s-a ajuns cu ţările UE privind noi măsuri de îmbunătăţire a calităţii aerului în UE, astfel încât...
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Departamentul american de Justiţie a ajuns la un acord pentru plata a 138,7 milioane de dolari în procesul civil cu sutele de victime ale fostului medic al Federaţiei americane de gimnastică,...
#moarte, #Chelsea, #Mutu, #despagubiri, #Piturca, #bunica, #Belodedici, #antrenat , #Chelsea