Blonda pro-Putin din Rusia face furori pe Internet

Duminica, 08 Martie 2009, ora 15:00
3299 citiri
Blonda pro-Putin din Rusia face furori pe Internet
Foto: The Sunday Times

La doar 24 de ani, o tanara si blonda speranta a nationalistilor rusi, Maria Sergheieva, face furori pe Internet, animand patriotii si indreptandu-se cu pasi repezi de indeplinirea ambitiilor sale politice.

Discursul sau inflacarat la un miting pro-Putin a starnit diverse reactii pe Internet, singurul spatiu in care opinia publica se face cunoscuta in Rusia.

Sergheieva a declarat, in cadrul unui discurs emotionant, ca "stie cu siguranta" ca premierul Vladimir Putin si presedintele Dmitri Medvedev, "o vor proteja de criza economica", relateaza The Sunday Times.

"Impreuna vom castiga", a declarat tanara politiciana.

In urma volumului de trafic online extrem de mare, moderatorul blogului a interzis postarea altor comentarii despre Sergheieva, care in una dintre fotografii poate fi admirata intr-un bikini roz pe o plaja.

Tanara spune ca nu se astepta la o asemenea reactie din partea publicului, insa crede cu tarie in ceea ce spune: ca rusii sunt pe maini bune.

"Oamenilor le este teama de criza si am atins o coarda sensibila. Mesajul era simplu: ca suntem pe maini bune si ca vom iesi din aceasta situatie daca ramanem optimisti. Putin este foarte perseverent si are o vointa puternica. El a schimbat intreaga Rusie. El si Medvedev fac o echipa buna", a declarat Sergeyeva.

In discurs, Sergheieva sustine ca poarta numai haine facute in Rusia si a aparat industria producatoare de masini a tarii. Ulterior, a fost ironizata cand a fost vazuta conducand un bolid 4x4 de productie japoneza. Ea a declarat insa ca masina apartinea unui prieten.

Maria Sergheieva este o sustinatoare ferventa a Partidului Rusia Unita si are ambitii sa devina ministru.

In ceea ce priveste libertatea de exprimare in Rusia, controlata cu o mana de fier de premierul Putin, Sergheieva sustine ca "Rusia este o democratie si exista presa libera".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Rețeaua de socializare TikTok, operată de gigantul chinez ByteDance, și-a extins portofoliul în Europa prin lansarea aplicației TikTok Lite în Franța și Spania. Noua versiune promite o...
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
Google a anunțat recent o actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce facilitează blocarea reclamelor. Această...
#blonda pro Putin, #Internet , #stiri externe