Bogdan Olteanu: Calin Popescu Tariceanu este viitorul sef al Guvernului

Duminica, 08 Martie 2009, ora 12:34
4510 citiri
Bogdan Olteanu: Calin Popescu Tariceanu este viitorul sef al Guvernului

Purtatorul de cuvant al PNL, Bogdan Olteanu, a declarat, sambata seara, la Targu Mures, ca liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu, este cel mai potrivit viitor premier.

In ceea ce priveste candidatul la Presedintie Olteanu a spus doar ca acesta va fi stabilit dupa o analiza interna.

"La ora actuala, in interiorul PNL se fac analize, de catre specialisti, pentru a vedea care este cea mai potrivita persoana pentru a intra in cursa pentru presedintie. Calin Popescu Tariceanu este viitorul sef al Guvernului", a declarat Olteanu corespondentului NewsIn.

Bogdan Olteanu a participat, sambata seara, la Targu Mures la o petrecere data de liberali de 8 martie.

Intrebat daca prin prezenta lui incearca sa influenteze votul organizatiei la Congresul PNL, Bogdan Olteanu a spus: "Eu cred ca acesti oameni au capul pe omeri si stiu ce au de facut". El a mai precizat ca optiunea lui pentru presedintia PNL este Calin Popescu Tariceanu, insa il considera valoros si pe Crin Antonescu.

Presedintele interimar al PNL Mures, deputatul Ciprian Dobre, a declarat ca organizatia va lua o decizie legata de sustinerea la alegeri la Delegatia Permanenta din 13 martie. Dobre a afirmat, insa, ca "Tariceanu a fost cel mai bun si eficient prim-ministru din Europa".

Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat sambata, la Brasov, intentia de a candida la presedintia Romaniei, motivand ca il recomanda lupta dusa vreme de patru ani cu seful statului, din care partidul a "iesit intarit".

"Trebuie sa gasim cea mai buna solutie pentru a-l detrona pe Traian Basescu la alegerile prezidentiale, pentru ca el nu si-a indeplinit rolul de mediator in societatea romaneasca, fiind primul care a provocat conflictele in societatea romaneasca.

Trebuie sa gasim un presedinte care, in loc sa dezbine, sa-i uneasca pe romani. Sunt gata sa-mi asum aceasta misiune, daca voi fi sustinut de colegii de partid", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Anuntul este facut in plina campanie interna pentru sefia PNL, in care contracandidatul sau, vicepresedintele Crin Antonescu si-a declarat drept atu faptul ca-si doreste presedintia partidului pentru ca, din aceasta calitate, sa candideze impotriva lui Traian Basescu.

Tariceanu a argumentat ca are experienta confruntarilor cu Traian Basescu, cu care a dus o permanenta lupta in perioada in care a condus Guvernul.

"M-am luptat in fiecare zi cu el si din aceasta lupta PNL-ul a iesit intarit. Am trecut prin momente dificile, dar le-am depasit si am obtinut la alegerile din toamna trecuta cel mai bun scor al partidului din 1990 incoace", a precizat Tariceanu.

Presedintele PNL a subliniat ca si-ar fi dorit un sprijin mai mare din partea colegilor de partid, atunci cand se afla singur in fata lui Traian Basescu, facand aluzie si la contracanditatul sau pentru sefia partidului Crin Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Bpgdan Olteanu, #Tariceanu viitor, #sef Guvern , #guvern Tariceanu
Comentarii
Poza cioclu_rosu1
cioclu_rosu1
rank 4
Ce să faceţi voi acolo băi japcangiilor să vă mai trageţi o ordonaţă pe blat !