Bogdan Olteanu, candidatul dintre ipocrizie si ilegalitate

Luni, 22 Septembrie 2008, ora 12:54
3943 citiri
Bogdan Olteanu, candidatul dintre ipocrizie si ilegalitate
Foto: Colegiul1.ro

Politicianul roman cu cat este mai sus in varful piramidei cu atat sfideaza mai mult legea si bunul simt.

Exemplu proaspat: Bogdan Olteanu, al treilea om in stat, care a intrat deja in campania electorala, printr-o portita folosita si de Stolojan la europarlamentare, desi deschiderea oficiala a luptei uninominale are loc pe 31 octombrie.

Iar lansarea candidatilor liberali a avut loc, luni, 22 septembrie.

Locuitorii din Colegiul 1 au primit inca de acum cateva saptamani un plic cu o epistola de la Bogadan Olteanu in care actual sef de la Camera isi manifesta solidaritatea fata de proiectele importante pentru locuitorii din nordul Bucurestiului.

Recent au aparut si afise, lipite ilegal pe stalpi si panouri de imprejmuire a unor obiective. Ce anume comunica domnul Olteanu? In primul rand, cere urgentarea lucrarilor la metrou, pe Magistrala 4, catre Laromet, proiect inceput din timpul lui Ceausescu.

Aceasta este prima mostra de ipocrizie si de prostire a electoratului, tinand cont ca Metrorex este pastorit de Ministerul Transporturilor, condus de liberalul Ludovic Orban.

Apoi, acelasi Olteanu se arata ingrijorat de soarta teatrelor Bazilescu si Masca. Din cate stim, primul se afla in parcul omonim administrat de liberalul Chiliman, iar Teatrul Masca ar fi putut fi sprijinit de doi liberali, Iorgulescu de la Ministerul Culturii si de primarul Sectorului 1.

Cat despre Baza Tineretului, ultima mare durere a candidatului care a furat startul, problema sta in principiu la Autoritatea Nationala de Sport condusa de independentul Bellu, dar subordonata administrativ ministrului Educatiei, liberalul Adomnitei.

Am abuzat in acest articol de cuvantul liberal pentru a sublinia ipocrizia lui Bogdan Olteanu: arata cu degetul spre probleme pentru care putea face lobby in ultimii 4 ani discutand direct cu colegii sai de partid.

In sfarsit, probabil ca Internetul nu se supune nici el startului oficial al campaniei, de unde si site-ul lui Bogdan Olteanu: Colegiul 1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Televiziunea locală din Braşov Mix TV, fondată şi deţinută de fostul baron local Aristotel Căncescu, fost şef al Consiliului Judeţean Braşov din partea PNL, a fost închisă la începutul...
#Bogdan Olteanu, #candidatura, #uninominal, #PNL, #Colegiul 1, #Parlament , #PNL