Candidatul PD-L la CJ Oradea si-a dat demisia din partid

Vineri, 02 Mai 2008, ora 14:10
2548 citiri
Candidatul PD-L la CJ Oradea si-a dat demisia din partid

Unul dintre cei mai importanti candidati ai PD-L Bihor pentru alegerile locale, directorul Administratiei Imobiliare Oradea, Marcel Bolos (foto), a anuntat ca isi retrage candidatura si demisioneaza din partid, in prima zi de campanie, informeaza NewsIn.

Marcel Bolos a declarat, vineri, ca isi va retrage luni candidatura din partea PD-L pentru Consiliul Local si isi da demisia din partid. Motivul invocat este ca planurile lui nu coincid cu cele al PD-L, in ceea ce priveste reforma administrativa.

"Stiu sa spun cand lucrurile nu merg bine. Sunt de acord cu proiectele de dezvoltare ale infrastructurii, cu dezvoltarea economica, dar lucrurile pot sa mearga si mai bine. Cata vreme se doreste sa se faca reforma la viteza intai sau in relas nu este potrivit dorintelor mele", a declarat Marcel Bolos.

"O sa raman functionar public si o sa fac cat o sa mai pot pentru oras din aceasta postura. Asa vad lucrurile acum, cu toate ca acest gest poata sa ma coste functia, dar este decizia mea. Nu pot sa spun ca lucrurile merg bine daca nu merg", a subliniat Marcel Bolos.

Directorul AIO a recunoscut ca el a fost cel care a trimis miercuri un e-mail de pe adresa Serviciului de Comunicare al Primariei Oradea, in care isi anunta demisia.

Asta in conditiile in care reprezentantii PD-L s-au incapatanat sa infirme aceasta informatie si sa spuna ca e-mailul a fost trimis de o persoana neautorizata, care a accesat ilegal contul primariei.

"Va informam ca e-mailul trimis de pe adresa comunicare_pmo@yahoo.com privind retragerea domnului Marcel Bolos de pe lista candidatilor la Consiliul Local nu reprezinta pozitia dansului, mesajul fiind trimis de o persoana neautorizata. Va aducem la cunostinta ca acest cont de e-mail a fost accesat ilegal, drept urmare, pentru a nu crea confuzie, va fi sistata activitatea de pe aceasta adresa", se arata in cel de-al doilea e-mail.

De asemenea, joi, la conferinta de presa a PD-L, atat primarul Mihai Groza, cat si presedintele filialei, Petru Filip, au declarat ca nu stiu nimic despre acest subiect.

Filip l-a laudat pe Bolos. "Marcel care e un tehnocrat si un baiat de perspectiva nu e o persoana politica, noi suntem un partid politic", a afirmat presedintele PD-L Bihor.

El s-a referit la activitatea de partid ca fiind "o haina mai stramta", care presupune unele constrangeri de care un intelectual, de regula, se fereste.

Directorul AIO s-a inscris in PD-L la inceputul lui aprilie, devenind unul dintre atuurile partidului pentru alegeri.

Premierul spaniol anunță că se gândește la demisie: "Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc". Ancheta care l-ar putea face pe Pedro Sánchez să renunțe la funcție
Premierul spaniol anunță că se gândește la demisie: "Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc". Ancheta care l-ar putea face pe Pedro Sánchez să renunțe la funcție
Într-un mesaj postat pe rețeaua socială X și intitulat ”Scrisoare către cetățeni”, premierul spaniol Pedro Sánchez a anunţat miercuri, 24 aprilie, că "se gândeşte" la o eventuală...
Fosta președintă a Camerei Reprezentanților a SUA, Nancy Pelosi, îi cere premierului Netanyahu să demisioneze: ”E un obstacol în calea păcii”
Fosta președintă a Camerei Reprezentanților a SUA, Nancy Pelosi, îi cere premierului Netanyahu să demisioneze: ”E un obstacol în calea păcii”
Fosta președinte a Camerei Reprezentanților a Congresului SUA, democrata Nancy Pelosi, a condamnat abordarea premierului israelian Benjamin Netanyahu față de războiul din Gaza și a spus că...
#candidat, #PDL, #Marcel Bolos, #demisie, #oradea , #stiri PDL