Cea mai veche gluma dateaza din 1900 IH

Joi, 31 Iulie 2008, ora 19:15
7172 citiri
Cea mai veche gluma dateaza din 1900 IH

Cea mai veche gluma dateaza din anul 1900 IH si este inca o dovada in plus a faptului ca nevoile fiziologice ale omului au constituit intotdeuna subiect de glume, bancuri.

Gluma descoperita ca fiind cea mai veche din lume apartine sumerienilor. Ei au marcat trecerea de la preistorie la istorie, iar populatia apartine in prezent sudului Iraqului, informeaza www.stuff.co.nz.

Cea mai veche gluma dintre glume se referea la ceva ce nu o sa se schimbe niciodata: femeia nu va putea sa isi elibereze gazele stomacale in poala barbatului.

Potrivit site-ului www.stuff.co.nz, aceasta este dovada ca femeia a fost intotdeauna supusa barbatului si nu a iesit din cuvantul sau.

Majoritatea glumelor sumerienilor fac referire la faraoni, pe care ii poti distra doar daca imbraci o femeie in peste si ii obligi sa pescuiasca.

O alta gluma care dateaza din secolul 10, dar care apartine britanicilor ironizeaza barbatia lor. "Ce atarna de coapsa unui barbat si loveste intr-un loc lovit deja de mai multe ori? Raspuns: Cheile".

Umorul vechi, atat cel descoperit recent cat si cel britanic, il are in centrul sau pe barbat si actele sale de vitejie. Toate descoperirile sunt publicate in prezent de catre University of Wolverhampton. De asemenea, multe dintre ele sunt cuprinse si intr-un site special dedicat umorului vechi.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#umor, #gluma, #banc vechi, #sumerieni, #1900 IH , #bancuri