Cozma: Ion Iliescu nu este decat un criminal

Joi, 13 Noiembrie 2008, ora 22:50
4586 citiri
Cozma: Ion Iliescu nu este decat un criminal

Cea mai mare ofensa care s-ar putea aduce mineritului din Valea Jiului ar fi ca liderii minerilor sa-l primeasca pe Ion Iliescu, care a adus atata rusine pentru mineri prin actiunile pe care le-a provocat, ulterior minerii fiind folositi, iar opinia publica reactionand cum a reactionat, a apreciat Miron Cozma vizita fostului presedinte in zona.

"Daca cineva a spalat imaginea minerilor nu a fost altcineva decat Miron Cozma. Ion Iliescu nu este decat un criminal si nu a facut decat sa foloseasca evenimentele dintr-o anumita perioada in scop electoral si in alte scopuri politice", a mai spus Cozma.

Pozotia lui Cozma, dar si a altor mineri din Valea Jiului, care si-au luat concediu sau nu sunt in zona in ziua vizitei lui Iliescu, demonstreaza ca minerii nu mai sunt uniti atunci cand vine vorba de fostul sef al statului, informeaza Evenimentul Zilei.

Presedintele executiv al Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului (LSMVJ) Marian Holban si liderul sindicatului de la mina Petrila, Ioan Temneanu, membri PSD au declarat ca nu stiu absolut nimic despre vizita lui Iliescu in Valea Jiului si sunt in concediu.

Presedintele LSMVJ Zoltan Lacatas, sustine ca nu stie ce doreste fostul presedinte al Romaniei in Valea Jiului, insa daca va dorii sa se intalneasca cu sindicalistii nu va fi nicio problema.

"Nu stim ce vrea, dar este fost presedinte si trebuie sa-l primim ca atare. Este bine ca vine dar, la fel ca si alti politicieni, ar trebui sa viziteze zona si cu alte ocazii nu numai in campanii electorale", declara Lacatas.

Pe de alta parte liderul minerilor ii recomanda fostului presedinte sa se abtina de la discursuri de manipulare a minerilor cu care i-a obisnuit pe mineri in urma cu 10 ani, deoarece "a trecut timpul si nu stiu daca mai pot fi influentati".

"Oamenii din 2008 nu mai sunt cei din 1990. Nu stiu daca acum mai poate sa-i influenteze asa cum a facut-o in trecut", mai precizat Lacatas.

Președintele Chinei Xi Jinping, așteptat în Ungaria. Anunțul șefului de cabinet al lui Viktor Orban
Președintele Chinei Xi Jinping, așteptat în Ungaria. Anunțul șefului de cabinet al lui Viktor Orban
Preşedintele Chinei, Xi Jinping, va face luna viitoare o vizită în Ungaria, a anunţat joi Gergely Gulyas, şeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban, citat de Reuters. Gulyas a...
Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu SURSE
Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu SURSE
Petre Roman, fost premier, Gelu Voican Voiculescu şi Virgil Măgureanu, fostul director SRI, au fost citaţi, joi dimineaţa, 25 aprilie, la sediul Parchetului General, unde li se va aduce la...
#Miron Cozma, #Ion Iliescu, #vizita, #valea jiului, #Mineri , #presedinte
Comentarii
Poza Sile this Millennium
Sile this Millennium
rank 5
PREŞEDITELE de ONOARE al PSD a fost făcut CRIMINAL de către ex-liderul MINERILOR MIRON COSMA
Poza Sile this Millennium
Sile this Millennium
rank 5
Diferenţa dintre MIRON COSMA şi ION ILIESCU este că primul a făcut PUŞCĂRIE pentru FAPTELE SALE şi al doilea cu ,complicitatea magistraţilor militari şi civili ,NU A FĂCUT PUŞCĂRIE