Din intregul Guvern, bucurestenii se incred cel mai mult in Diaconescu

Duminica, 15 Martie 2009, ora 13:55
2273 citiri
Din intregul Guvern, bucurestenii se incred cel mai mult in Diaconescu

42% dintre bucuresteni au foarte putina incredere in actualul Guvern al Romaniei si doar 4% au incredere foarte multa in abilitatile premierului Emil Boc, arata un studiu alcatuit de Avangarde.

Cetatenii Capitalei au cea mai mare incredere in ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, un procent de 41%, iar 30% au incredere in Victor Ponta. Doar un sfert dintre repondenti considera ca in acest moment lucrurile merg intr-o directie buna, in timp ce 76,0% cred ca lucrurile merg intr-o directie gresita, anunta un studiu Avangarde remis Ziare.com.

Astfel ca 43% dintre locuitorii Capitalei cred ca situatia s-a inrautatit de la ultimele alegeri locale, in timp ce 24% sustin ca a ramas la fel. 46% dintre repondenti au o parere buna despre activitatea primarului Sorin Oprescu si doar 1% o considera foarte proasta.

Activitatea edilului sectorului 1, Andrei Chiliman, este considerata buna de 19% dintre bucuresteni, in timp ce 26% nu o considera nici buna, dar nici proasta. 30% dintre repondenti au declarat ca activitatea primarului sectorului 2, Neculai Ontanu, este buna. Mai apreciat este edilul sectorului 3, Liviu Negoita, de un procent de 33%. Activitatea primarului sectorului 4, Cristian Popescu, a fost catalogata buna de 39% dintre cei chestionati.

24% dintre bucuresteni cred ca activitatea primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, nu este nici buna nici proasta. Si in dreptul primarului sectorului sase, Cristian Poteras, 30% cred ca are o activitate nici buna nici proasta.

Sorin Oprescu conduce detasat in topul primarilor preferati cu 57%, urmat de Cristian Popescu cu 52%. Pe locul trei se afla primarul sectorului trei, Liviu Negoita, cu 30 %. 32% dintre bucuresteni cred ca sectorul 1 este curat, urmat de sectorul 3 cu 30%. 27% cred ca sectorul 2 este curat, 26% considera sectorul 4 la fel, iar 16% au aceeasi parere despre sectorul 6.

Sectorul condus de Marian Vanghelie este considerat murdar de 27% dintre repondenti, in timp de doar 6% il considera curat.

Sondajul a fost realizat in perioada 4 martie - 14 martie 2009 si au raspuns 1.000 de repondenti cu varsta peste 18 ani. Esantionul este reprezentativ pentru populatia adulta neinstitutionalizata din Bucuresti, cu o eroare tolerata de +/- 3,2%, la un nivel de incredere de 95%.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#sondaj Avangarde, #ministru incredere, #Cristian Diaconescu, #Sorin Oprescu , #stiri Cristian Diaconescu
Comentarii
Poza AIUREA AIUREA
AIUREA AIUREA
rank 5
SONDAJUL ESTE DEZASTRUOS PENTRU ACTUALUL GUVERN. SI NU AU TRECUT DECAT 3 LUNI DE LA INVESTIRE !