Eminem recunoaste ca accidentul de la premiile MTV a fost o farsa

Joi, 04 Iunie 2009, ora 16:33
3499 citiri
Eminem recunoaste ca accidentul de la premiile MTV a fost o farsa
Foto: Daily Mail

Eminem a recunoscut ca stia ca actorul Sacha Baron Cohen ii va cadea in cap in cadrul festivitatii MTV Movie Awards.

Rapperul a fost in centrul atentiei dupa ce Cohen, care interpreteaza rolul principal in noul film "Bruno", a aterizat in capul lui, iar publicul s-a intrebat daca a fost furios sau stia ca este vorba de o gluma, potrivit Reuters.

Eminem a declarat ca s-a straduit sa aiba o reactie autentica de soc, mirare atunci cand actorul i-a aterizat cu jumate de fund pe fata.

"Sacha m-a sunat cand eram in Europa si mi-a spus ca are o idee ca sa facem ceva exagerat la MTV Movie Awards. Sunt un mare fan al muncii lui asa ca am fost de acord sa fiu implicat in gluma lui. Ma bucur ca a iesit mai bine decat la repetitii", a declarat rapperul.

Eminem a mai spus ca s-a dus la hotel si a ras aproape trei ore dupa ce a revazut incidentul.

Se pare ca actorul Sacha Baron Cohen nu i-a cazut accidental in cap lui Eminem, deoarece intregul accident a fost regizat pentru a fi un moment de amuzament in cadrul galei MTV Movie Awards.

Americanul Scott Aukerman, seful scenaristilor de comedie de la MTV, a dezvaluit ca reactia dezgustata a lui Eminem a fost doar pentru amuzament, anunta The Sun.

Acesta a scris pe blogul lui ca i-a vazut pe Cohen si Eminem in timp ce repetau incidentul in spatele scenei, asftel ca totul a fost regizat.

Presa mondena scria luni ca editia din 2009 a MTV Movie Awards nu a fost un motiv de bucurie pentru Eminem. Cantaretul s-a trezit in cap, la propriu, cu Sacha Baron Cohen.

Rapperul a parasit sala, dupa ce Cohen, costumat in inger, a aterizat cu fundul pe fata sa, informeaza Daily Mail.

Cohen isi facea intrarea pe scena imbracat in inger zburator, insa din cauza unei defectiuni, sistemul a cedat si a cazut direct pe fata cantaretului.

Chiar daca Cohen era luat pe sus de garzile lui Eminem, nu si-a pierdut simtul umorului. "Hei baieti, hai sa continuam in camera mea de hotel".

Cohen, pe coperta revistei Marie Claire

Intre timp Sacha Baron Cohen a ajuns sa apara pe coperta revistei Marie Claire indeplinind rolul de critic de moda.

"In gura lui" au intrat Madonna, Pink si Amy Winehouse, anunta Daily Mail. Impreuna cu Bruno in pictorial apare si modelul brazilian Alessandra Ambrosio.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#incident Eminem, #Sacha Baron Cohen, #MTV Movie Awards , #actori