Facelift pentru Dacia Logan, foto spion

Vineri, 25 Aprilie 2008, ora 18:59
7960 citiri
Facelift pentru Dacia Logan, foto spion

Dacia Logan va suferi o noua schimbare de look in 2008, care ii va improspata imaginea pana la aparitia modelului Sandero, care cel mai probabil va pune punct producerii de Logane.

Pe forumul daciaclub.ro a aparut deja o serie de fotografii cu noul aspect al Loganului, care intareste astfel declaratia vicepresedintelui de design al grupului Renault, Patrick le Quement, ce anunta ca principalul scop al studioului de design este restilizarea cunoscutului model.

Faceliftul se rezuma la restabilizarea catorva elemente de caroserie, farurile primind o forma mai tridimensionala, impreuna cu lampile de semnalizare si de pozitie.

In partea din spate putem vorbi despre capota portbagajului, care are un eleron integrat, si de bara, careia ii lipsesc cutele in forma de "V", dar si despre noile triple cu o forma arcuita.

In interior se pare ca singura modificare este reamplasarea butoanelor ce actioneaza geamurile pe manerul usii, fiind astfel mai la indemana soferului si pasagerilor, iar plasticele se pare ca au fost construite dintr-un material de o calitate mai buna in comparatie cu cel din prezent.

Tot pe lista dotarilor, sursa citata vorbeste despre aparitia climatizarii automate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#Renault, #logan, #spion, #foto, #facelift , #Logan