Geoana: PD-L il va ucide pe Basescu pentru cat i-a umilit cu pipitele

Miercuri, 02 Septembrie 2009, ora 20:20
6139 citiri
Geoana: PD-L il va ucide pe Basescu pentru cat i-a umilit cu pipitele
Foto: Arhiva

Mircea Geoana le explica pesedistilor din Maramures cum va decurge campania electorala, intr-o inregistrare aparuta miercuri, ce trebuie sa faca si ce se va intampla pe plan politic dupa ce el va ajunge presedintele Romaniei.

Alaturi de coordonatorul campaniei Viorel Hrebenciuc si ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu, liderul PSD le-a dezvaluit celor prezenti dedesubturile politicii de varf.

Astfel, Geoana a prezis in fata audientei ca Traian Basescu va fi linsat de democrat-liberali pentru cat i-a umilit in toti acesti cinci ani de cand este presedintele Romaniei.

"Basescu nu va sta impasibil asistand la propriul sau dezastru. Si el stie sondajele si este un politician experimentat... Asta cu nu candideaza sa o creada lupu! Va candida pentru ca ii e frica sa nu pateasca ce le-a facut si el altora.

Daca vreti sa asistam la un videoclip simpatic sa punem o camera la PD-L si sa vedem cum il omoara ei pe Basescu daca pierde. Cei din PD-L il vor ucide pe Basescu pentru cat i-a umilit cu pipitele lui", a spus liderul PSD, potrivit unei inregistrari postate de Ne-cenzurat.ro.

Am o veste buna: Basescu se prabuseste!

Geoana i-a anuntat inca de la inceput pe pesedisti ca regimului Traian Basescu e spre final si le-a explicat cat de oportun este momentul ca PSD sa preia fraiele tarii.

"Suprematia lui Basescu si a PDL-ului este sub un mare semn de intrebare. Am o veste buna: Basescu se prabuseste! Ce s-a intamplat cu Basescu in ultimele cateva zile este fara precedent in ultimii 20 de ani. La inceputul lui ianuarie avea in sondaje 56%, in august, 33%. Nici Emil Constantinescu nu a avut o prabusire mai abrupta decat acest cetatean.

Si in fiecare zi se afunda, se afunda, se afunda tot mai mult. De ce? Pentru ca sistemul a inceput sa-l lase din brate. Lumea s-a saturat de Basescu! (...) Ce se intampla acum, dragii mei, este sfarsitul unui regim politic, e sfarsitul lui Traian Basescu.

Sansa pe care a avut-o Basescu indraznesc sa spun ca nu a avut-o niciun conducator in ultimele decenii, nici Ceausescu. Faptul ca timp de cinci ani de zile nu a reusit sa duca un proiect la bun sfarsit il face sa fie acum extrem de vulnerabil. Basescu este un candidat care poate fi infrant si trebuie sa fie infrant", a mai spus Mircea Geoana.

Am sa incerc sa merg si eu asa, ca popandaul, sa fiu in cat mai multe locuri

Cat despre detaliile tehnice, Geoana le-a aratat social-democratilor ce trebuie sa faca si cum sa faca sa scoata PSD-ul in fata, cu ajutorul sustinut al celor de la centru.

"Trebuie sa muncim cateva saptamani serios. Acum suntem noi intr-o opozitie strategica avantajoasa, pentru ca lumea nu mai il vrea pe Basescu si are nevoie de o alternativa. Vorbiti cu toti, dati drumul la zvonul si la certitudinea ca ' Ba, Geoana castiga! Vrei sa fii de partea castigatorului sau nu?'", a anuntat increzator liderul PSD.

El a amintit si de sociologii americani care il ajuta in campanie: Lucreaza pentru noi cel care a fost declarat in 2008 cel mai bun sociolog in 2008. Avem o echipa foarte sofisticata".

Geoana a subliniat ca cea mai mare atentie trebuie acordata zilei votului si le-a cerut liderilor PSD Maramures sa se organizeze si sa ceara de la centru tot ce trebuie pentru ca oamenii sa il voteze.

"Cea mai mare atentie trebuie pentru organizarea si pregatirea zilei votului. Vrem sa va lasam resursele pentru lucrurile care inseamna pregatirea votului. Noi am calculat trei bannere pe comuna, vorbesc si eu cu oamenii de afaceri sa ne mai ajute, mai aveti si voi relatii, ne descurcam

Dar ceea ce trebuie sa faceti cu o precizie ruseasca este securizarea voturilor noastre. Daca aveti suspiciuni ca liderii nostri s-au inmuiat in fata adversarilor, nu-i mai puneti acolo, pentru numele lui Dumnezeu, chiar daca costa mai mult, nu e problema. Trei ore de neatentie ne-au costat victoria la europarlamentare, trebuie sa invatam ceva din lectia asta", le-a spus Geoana social-democratilor.

Totodata, el a subliniat ca este foarte important ca in turul I sa obtina mai multe voturi decat Basescu.

"Ceea ce trebuie la nivelul conducerii partidului sa facem e ca in turul I sa obtinem mai multe voturi decat Basescu. Curba descrescatoare a lui Basescu se intersecteaza cu curba noastra crescatoare undeva in octombrie.

Am sa incerc sa merg si eu asa ca popandaul, sa fiu in cat mai multe locuri. Imi va spune si Viorel (Hrebenciuc, n.red.) unde e important sa fiu. Aceasta campanie este cea mai importanta campanie din Romania din ultimii 15 ani, poate 20 de ani, pentru ca de aceasta alegere va depinde modul in care arata Romania si politica romaneasca in urmatorii 13 ani", a punctat Mircea Geoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Geoana, #Traian Basescu prabusire, #alegeri prezidentiale 2009 campanie, #pipite PDL , #Traian Basescu