Iata noul Chevrolet Spark

Luni, 12 Ianuarie 2009, ora 11:11
2756 citiri
Iata noul Chevrolet Spark

Clasicul Matiz/Spark va fi inlocuit, in 2010, de un model radical schimbat. Chevrolet a prezentat un prim preview al acestuia la Detroit.

Dupa ce anuntasera ca vor aduce la Detroit versiunea finala, gata de productie, a conceptului Beat, GM a amanat prezentarea inlocuitorului lui Matiz/Spark pentru Salonul de la Geneva. Normal, constructorul american nu si-a putut dezamagi fanii de la NAIAS 2009 si a venit cu o evolutie a conceptului mai sus mentionat.

Conform oficialilor americani, Spark-ul de la Detroit este foarte aproape de forma sa finala, cele doua luni care ne despart de Salonul de la Geneva urmand sa fie utilizate pentru retusuri minore.

Cel care a facut oficiile la conferinta de presa de prezentare a lui Spark a fost presedintele GM North America, Troy Clarke. Desi americanii priveau cu ochi buni, pana nu demult, doar modelele ceva mai voluminoase, schimbarile economice recente au determinat o reevaluare a optiunilor si o abordare mai prietenoasa a segmentului mini.

In aceste conditii, anuntul facut luni de oficialii GM, in care Spark a fost numit un model gata de plecare pe piata din SUA in 2011, nu a mai mirat pe nimeni.

Noul Chevrolet Spark reuseste sa se impuna printr-o imagine foarte tanara, care preia elementele-cheie ale conceptului Beat, originea designului care sta la baza noului model. Urmasul lui Matiz va intra pe pietele europene in debutul anului 2010. Noul Spark este dezvoltat 100% in Europa, constructia modelului urmand sa aiba loc, insa, in Coreea.

Cealalta noutate interesanta a marcii Chevrolet la Detroit a fost modelul Orlando, care este un monovolum cu sapte locuri si cu fata de SUV. Modelul de serie este extrem de apropiat ca design de conceptul cu acelasi nume, pe care Chevrolet l-a prezentat acum trei luni, in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Stire preluata de pe site-ul Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#Chevrolet Spark, #noul Matiz , #masini