Ion Cristoiu si Cristian Tudor Popescu, membri ai Uniunii Scriitorilor

Marti, 30 Septembrie 2008, ora 10:12
3288 citiri
Ion Cristoiu si Cristian Tudor Popescu, membri ai Uniunii Scriitorilor
Foto Cotidianul

Ion Cristoiu si Cristian Tudor Popescu au devenit scriitori cu acte in regula, reputatii jurnalisti fiind acum membri ai sectiei proza a Asociatiei Scriitorilor Bucuresti.

Consiliul Uniunii Scriitorilor din Romania a hotarat, recent, in urma raportului Comisiei de validare, primirea in Uniune, la Asociatia Scriitorilor Bucuresti, a lui Cristian Tudor Popescu si Ion Cristoiu, alaturi de alte nume ale literaturii contemporane, informeaza un comunicat de presa publicat pe site-ul Uniunii Scriitorilor din Romania (USR).

Ion Cristoiu este autor al mai multor carti, printre care se numara Personaje de rezerva, Lumea literaturii, Povestitorii, Un pesimist la sfarsit de mileniu, Singur impotriva tuturor, Seria Istoria ca telenovela: Istoria ca telenovela, vol 1, Istoria ca telenovela, vol 2, De la o lovitura de stat la alta.

Cristian Tudor Popescu a scris, printre altele, Planetarium, Vremea manzului sec, Imperiul oglinzilor strambe, Copiii fiarei, Omohom - fictiuni speculative, Nobelul romanesc, Sportul mintii, Libertatea urii, Trigrama Shakespeare - Fictiuni speculative, Orgasmus comunistas.

USR a mai decis, la aceeasi reuniune a Consiliului, primirea in randul scriitorilor din Romania, la filiala Bucuresti, a lui Eugen Mihaescu si Eugen Berceanu Istodor, la sectia proza, a lui Florian Hutanu la sectia poezie, precum si a lui Ioan Dragoi, Venerus Constantin Popa si Virgil Tanase, la sectia dramaturgie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Părere sinceră despre filmul Nasty: "Era bine dacă nu apărea CTP, acest Roland Gargarros"
Părere sinceră despre filmul Nasty: "Era bine dacă nu apărea CTP, acest Roland Gargarros"
„Băiatul rău al sportului”, „magnific”, „fermecător”, „temperamental”, „arogant”– sunt doar o parte dintre cuvintele folosite de-a lungul anilor de presa internaţională...
CTP, despre doctorul Cîrstoiu: "Corupt, plin de bani, un prostălău agresiv"
CTP, despre doctorul Cîrstoiu: "Corupt, plin de bani, un prostălău agresiv"
Cristian Tudor Popescu e de părere că PSD și PNL sunt disperate să scape de Cătălin Cîrstoiu, candidatul celor două partide la Primăria București. "PSD și PNL nu mai știu cum să...
#cristoiu, #Cristian Tudor Popescu, #ctp, #scriitor, #USR , #stiri Ion Cristoiu