Ludovic Orban s-a lansat pe acoperis (VIDEO)

Luni, 19 Mai 2008, ora 14:53
3633 citiri
Ludovic Orban s-a lansat pe acoperis (VIDEO)

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Capitalei, si-a lansat, luni, programul politic pentru Capitala la inaltime, pe acoperisul Ministerului Transporturilor.

Lasand in urma cei patru ani de viceprimar al Bucurestiului si anul in care a fost ministru al Transporturilor, Orban promite ca daca va ajunge primar Bucurestiul va avea doua sosele de centura, traficul va fi fluidizat atat in Bucuresti, prin inele circulare, pasaje subterane si supraterane, cat si pe Drumul National 1.

Inarmat cu o harta, liberalul s-a dovedit a fi un bun cunoscator al orasului pe care vrea sa il conduca si a trasat, cu un marker, schimbarile pe care vrea sa le faca in Capitala.

Pentru ca Bucurestiul tinde sa se dezvolte mai mult spre nord, Orban a promis ca va construi un nou aeroport, in zona Adunatii Copaceni.

Candidatul liberal la Primaria Capitalei intentioneaza sa fluidizeze traficul din Bucuresti in special in zona Razoare, bulevardul Unirii, Sebastian, Soseaua Colentina, Stefan cel Mare si Mihai Bravu.

Totodata, Orban a anuntat ca "Guvernul a aprobat Hotararea de Guvern prin care canalul Dunare-Bucuresti a fost preluat de la Ministerul Mediului la Ministerul Transporturilor si a fost transformat ca obiectiv de investitii din canal de irigatie in canal navigabil, urmand ca in aproximativ o luna de zile sa incepem realizarea studiului de fezabilitate pentru a incepe constructia cat mai repede".

La inceputul lunii martie, ministrul Transporturilor , Ludovic Orban, sustinea ca cel putin cinci companii s-au aratat interesate de realizarea proiectului canalului Dunare-Bucuresti, in care sa fie investite sume astfel incat acesta sa devina navigabil.

"Este un proiect abandonat de factorii politicii postrevolutie in mod gratuit, pentru ca este un proiect care starneste interesul companiilor serioase care au activitate in acest domeniu. Avem cel putin cinci firme importante care si-au manifestat interesul de finalizare a canalului care in prezent este unul de irigatii si care poate fi transformat intr-un canal navigabil", a declarat ministrul Transporturilor.

Un mare oraș din Italia vrea să interzică înghețata și pizza după miezul nopții. Care este motivul deciziei controversate
Un mare oraș din Italia vrea să interzică înghețata și pizza după miezul nopții. Care este motivul deciziei controversate
Un oraș italian este gata să interzică gustările de la miezul nopții, printre acestea: înghețata și pizza. Autoritățile propun chiar o nouă lege pentru a interzice aceste plăceri. Dacă...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#candidat, #primar, #program, #Ludovic Orban, #politic , #PNL