Mama lui Boc: Emil, de ce ti-ai ales tocmai serviciu aista?

Luni, 15 Decembrie 2008, ora 17:21
4522 citiri

Ana Boc, mama premierului desemnat, a declarat ca n-ar dori ca fiul sau sa plece la Bucuresti.

"Lui Emil i-as da un sfat: sa nu se mai bage acolo intre ei. Sa-i lase sa se murdareasca ei in cap. Sa nu mearga in locul lui Tariceanu. N-as vrea sa se duca, sa-l mai vad acolo printre aistia. Macar sa ramaie sa-si duca primaria pana la capat, ca e foarte greu, ca el acasa e foarte putin, are noroc ca-l intelege femeia", spune Ana Boc la cei 76 de ani, citata de Agerpres.

"Io i-am zis catre el: Emil, de ce ti-ai ales tocmai serviciu aista cu scoala cata o-ai avut si pregatirea? Si-o ales servici foarte greu, ca putea s-o duca mai usor. Toti zboara cu gura pe el, cum zboara cainele sa te muste", a mai spus Ana Boc.

Mama presedintelui PD-L traieste in localitatea clujeana Rachitele, alaturi de tatal lui Emil Boc, Ioan, care are 84 de ani. Cei doi au cinci copii.

Ana Boc crede ca viitorilor guvernanti n-o sa le fie usor, insa le spune sa dea dovada de intelepciune, fiindca astfel vor putea sa treaca peste greutati.

Localitatea natala a lui Emil Boc, Rachitele, e situata in zona montana a judetului, la circa 80 km de Cluj-Napoca si face parte din comuna Margau.

Tatal lui Emil Boc a declarat si el ca ii doreste acestuia "sa fie barbat in Guvern" la fel cum a fost la Primaria Clujului, iar mama lui spera ca fiul ei sa aiba timp sa isi sune parintii.

Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Premierul britanic Rishi Sunak a promis recent un ajutor militar suplimentar de 500 de milioane de lire sterline pentru Ucraina, avertizând că Vladimir Putin „nu se va opri la granița...
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
#mama Emil Boc, #premier , #premier