Mercedes a dezvaluit noul E-Klasse Coupe

Luni, 26 Ianuarie 2009, ora 11:57
1304 citiri
Mercedes a dezvaluit noul E-Klasse Coupe

O serie de imagini publicate recent dezvaluie liniile interioare si exterioare ale noului Mercedes E-Klasse Coupe.

Dupa ce a dezvaluit noua generatie a modelului E-Klasse luna aceasta la Detroit, Mercedes pregateste inca o surpriza pentru fanii sai. Este vorba despre varianta coupe a sedanului, mai exact modelul care va inlocui actualul CLK. O serie de imagini ale noii variante de caroserie au fost dezvaluite accidental de o brosura, ca si in cazul sedanului.

Noul Mercedes E-Klasse vine sa satisfaca apetitul mai sportiv al unora din clientii Mercedes, designul exterior imprumutand linia frontala a blocurilor optice combinata insa cu o silueta mai robusta si bosaje mai largi. La interior, plansa de bord este o copie la indigo a celei regasite in E-Klasse sedan, singurele diferente fiind facute de scaunele sportive imbracate in piele, patru la numar.

Sub capota lui E-Klasse Coupe se vor afla aceleasi motorizari ca si in cazul sedanului, adica turbodiesel-uri cu patru sau sase cilindri si unitati pe benzina cu patru cilindri supraalimentate. Versiunile de top pe benzina vor primi un propulsor V6 de 3.5 litri si 292 de cai putere sau un V8 de 5.5 litri si 388 de cai putere.

Viitorul E63 AMG Coupe, asteptat sa debuteze mai tarziu decat versiunile de serie, va fi probabil animat de un V8 de 525 de cai putere. Salonul Auto de la Geneva este locul unde publicul va putea admira noul E-Klasse Coupe, vanzarile variantei sportive urmand sa fie demarate la scurt timp dupa aceea in Europa.

Articol preluat de pe www.automarket.ro

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#mercedes benz, #Mercedes E Klasse Coupe, #prezentare , #stiri Mercedes