Michael Jackson, inmormantat fara creier intr-un loc secret

Duminica, 05 Iulie 2009, ora 18:07
11838 citiri
Michael Jackson, inmormantat fara creier intr-un loc secret

Michael Jackson va fi inmormantat fara creier si, conform presei americane, serviciile funerale vor fi tinute in secret inainte de ceremonia publica care va fi tinuta marti, de teama ca fanii sa nu incerce sa il dezgroape.

Familia regelui pop a decis sa il inmormanteze fara creier din cauza ca specialistii mai au nevoie de inca trei saptamani ca sa finalizeze toate testele, anunta Daily Mirror.

Mai mult chiar, The Telegraph anunta ca starul va fi inmormantat luni in cadrul unei ceremonii discrete intr-un loc stiut doar de familia sa, care nu va fi facut public, de frica ca fanii vor putea sa mearga sa ii dezgroape cadavrul.

Craig Harvey, purtatorul de cuvant al procuraturii din Los Angeles, a declarat ca testele neuropatologice vor putea dezvalui noi indicii despre ce a cauzat moartea lui Michael Jackson.

Insa examinarea nu se poate face decat dupa doua saptamani de la deces, atunci cand creierul este mai usor de manevrat. Creierul starului ar putea da indicii despre consumul de droguri, dar si despre un eventual consum de alcool.

Un specialist a declarat ca familia lui Jackson a decis sa il inmormanteze fara creier, iar cand testele vor fi finalizate acesta va putea fi depus in sicriu. Familia lui Michael vrea ca sicriul acestuia sa fie ingropat in beton, pentru a-l proteja de eventualele incercari de atac din partea fanilor.

Starul va fi inmormantat intr-un sicriu Promethean, placat cu aur si cu matase albastra in interior si va fi imbracat intr-unul din costumele sale de scena, alaturi de cateva simboluri ale muzicii si vietii sale, inclusiv faimoasa manusa alba pe care iubea sa o poarte.

Michael Jackson va fi inmormantat temporar in Forest Lawn Memorial Park, un loc de veci final pentru regele muzicii pop fiind pregatit de familia acestuia la ferma Neverland.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Michael Jackson inmormantare, #creier Michael Jackson, #Jackson inmormantare secret , #stiri Michael Jackson