Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Noua varianta Warcraft, intampinata cu entuziasm de jucatorii online

Joi, 13 Noiembrie 2008, ora 11:40
1654 citiri
Noua varianta Warcraft, intampinata cu entuziasm de jucatorii online

Mai mult de 2.000 de persoane au asteptat in fata magazinului de pe strada londoneza Oxford lansarea de la miezul noptii a noului produs Warcraft, beneficiind si de o oferta promotionala.

Evenimente similare au fost organizate in America de Nord, Taiwan si Coreea de Sud, scrie BBC.

Creat si dezvoltat de Blizzard Entertainment, World of Warcraft a fost lansat in 2004 si a ajuns sa fie unul dintre cele mai populare jocuri online cu mai mult de 11 milioane de utilizatori inregistrati.

Jocul Wrath of the Lich King include un bonus pentru jucatorii fideli care consta intr-un surplus de dusmani, echipament suplimentar, vraji si noi functii. A fost inclus de asemenea un nou personaj care poate fi ales de jucatori: Death Knight (Cavalerul Mortii).

Scott Hamshere, din Bromley, ar fi trebuit sa fie primul posesor al unui astfel de CD semnat de autori din Marea Britanie. El s-a asezat primul la coada la 6 dimineata, insa oboseala l-a rapus pana la momentul deschiderii. Locul i-a fost luat de Ben West, din Greenwich, care a devenit primul posesor a acestei variante imbunatatite.

"Aceasta lansare este unul dintre putinele momente cand putem sa ne intalnim cu jucatorii nostri in persoana," a declarat seful executiv al Blizzard, Mike Morhaime.

Jocul presupune o lupta continua cu armata nemuritoare condusa de Arthas. Cu aceasta ocazie s-a imbunatatit grafica jocului, facand persoanajele sa para mai reale.

Noul pachet costa 30 de euro. Varianta aceasta necesita ca utilizatorii sa aiba in prealabil o copie a variantei originale, Burning Crusade si trebuie sa achite o taxa lunara de 11 euro.

Utilizatorii trebuie de asemenea sa fi atins cel putin nivelul 55 in cadrul jocului, ceea ce inseamna ca incepatorii si jucatorii slabi nu vor avea acces la noua varianta.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Warcraft, #pachet, #nou, #joc, #costuri, #lansare , #internet