Orban: Geoana, o copie nereusita a lui Basescu

Joi, 09 Aprilie 2009, ora 10:49
2187 citiri
Orban: Geoana, o copie nereusita a lui Basescu

Ludovic Orban, prim vicepresedintele PNL, a declarat ca Mircea Geoana se comporta ca un aghiotant al lui Traian Basescu, iar candidatura lui la alegerile prezidentiale nu reprezinta o alternativa ci o copie nereusita a sefului statului.

"Nu stiu daca mai crede cineva in declaratiile pe care le face Mircea Geoana. Pentru ca pana la momentul alegerilor din noiembie 2008 spuneai ca e in stare sa porneasca razboi impotriva lui Traian Basescu, dupa care fara nici un fel de mustrare de constiinta si fara nici o explicatie plauzibila a decis sa formeze guvernul cu Traian Basescu", a declarat Orban, informeaza Informatia de Mures.

Fostul ministru al Transporturilor a precizat ca scopul principal al PNL il reprezinta castigarea alegerilor, avand in vedere ca au un candidat care este opusul a tot ceea ce a insemnat politicianul de tranzitie.

"Spre deosebire de tipologia politicianului de tranzitie care a fost caracterizat de cateva elemente clare: coruptie, minciuna, demagogie electorala, imbogatire in functii publice si asa mai departe, candidatul nostru domnul Antonescu este un om modest, un om care in toate functiile pe care le-a detinut a avut decenta sa traiasca din veniturile oficiale pe care le-a avut.

Este un om care nu a mintit. Face politica de 20 de ani si nu cred ca poate sa spuna cineva ca a rostit vreo minciuna in viata publica. Ba chiar dimpotriva este un om onest un om deschis un om care actioneaza in baza a ceea ce solicita cetateanul. Cred ca oamenii pot sa aleaga cu foarte mare usurinta intre domnul Antonescu si ceilalti contracandidati", a mai declarat liberalul.

Conflictul din Republica Moldova trebuie rezolvat in mod pasnic

Ludovic Orban a declarat ca situatia de la Chisinau trebuie rezolvata in mod pasnic, iar solicitarea partidelor de opozitie, de a verifica veridicitatea alegerilor, este una normala si fireasca.

"Pozitia noastra a fost clara, orice fel de conflict sau disputa trebuie rezolvata pasnic in limitele constitutionale si legale. Pentru ca o putere sa fie legitima trebuie sa fie rezolvata in urma unor alegeri libere, corecte asupra careia sa nu planeze niciun dubiu asa cum azi planeaza foarte multe dubii asupra corectitudinii alegerilor si mai ales a procesului de numarare a voturilor in urma alegerilor in Republica Moldova", a precizat fostul ministru al Transporturilor.

Orban crede ca Romania este un membru al Uniunii europene si ca atare trebuie sa aplice politica de buna vecinatate pe care o aplica UE cu statele de la granita ei.

Cătălin Drulă, după ce BEC a respins protocolul Alianței Dreapta Unită: "Ciolacu e în spatele mașinațiunilor. E speriat”
Cătălin Drulă, după ce BEC a respins protocolul Alianței Dreapta Unită: "Ciolacu e în spatele mașinațiunilor. E speriat”
Președintele USR, Cătălin Drulă, a declarat luni, 18 martie, că Marcel Ciolacu se află în spatele deciziei Biroului Electoral Central de a respinge constituirea Alianţei Dreapta Unită,...
CTP face haz de necaz: ”Biștoghan Băsescu, lambaula Udrea, bambaloi Geoană, ştromfoibăl Iliescu. Hu, hu, za, za. Ştonc Rumania”
CTP face haz de necaz: ”Biștoghan Băsescu, lambaula Udrea, bambaloi Geoană, ştromfoibăl Iliescu. Hu, hu, za, za. Ştonc Rumania”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a repostat pe rețelele sociale un text pe care l-a scris în trecut, făcând astfel haz de necaz în legătură cu situația politică din România înainte de...
#Ludovic Orban, #Mircea Geoana, #Traian Basescu, #copie nereusita , #Mircea Geoana