PNL vrea sa-l bata pe Vanghelie defiland in pielea goala (GALERIE FOTO)

Vineri, 02 Mai 2008, ora 14:20
8625 citiri
PNL vrea sa-l bata pe Vanghelie defiland in pielea goala (GALERIE FOTO)

Candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Banu, isi face campanie electorala prin nuditate, anunta acesta pe site-ul personal banucristian.ro, transmite Antena 3.

Sub sloganul "Prezentand adevarul gol-golut despre Sectorul 5", acesta a realizat mai multe afise in care apar fete si baieti acoperiti doar de cartoane cu mesaje electorale.

Zece tineri, fete si baieti, s-au dezbracat pentru ca vor sa atraga atentia ca "Sectorul 5 este in pericol si trebuie salvat!", scrie Cristian Banu pe site.

"Cel mai mare pericol este nepasarea si nesimtirea edililor alesi. In ultimii ani, Sectorul 5 a avut parte din plin de asa ceva", spun tinerii protagonisti.

"Unele pozeaza goale ca sa cante mai bine sau sa castige "gheata de aur" a unui fotbalist. Altele sa castige un ban cinstit", spun cele cinci fete din Organizatia de Tineret a PNL Sector 5, care isi motiveaza nuditatea declarand ca vor sa arate ca sectorul in care traiesc "este gol, asa cum aparem si noi in aceasta fotografie. Sectorul 5 nu are nici curatenie, nici strazi asfaltate, nici canalizare, nici parcuri sau locuri de joaca, nici parcari, nici mall, nici politie comunitara, nici hipermarketuri".

"Manechinele electorale" au varste cuprinse intre 22 si 30 de ani si se numesc Natalia, Ana, Anda, Loredana si Ana-Maria. Acestea sustin cu tarie ca s-au dezbracat "pentru cauza in care cred!".

Acelasi scop l-au avut si cei cinci baieti - Marius, Cristi, Stefan, Ionut si Remus -, carora le este teama ca Sectorul 5 va merge din rau in mai rau. Ei fac un apel la votanti sa fie si ei "super-cetateni" si sa "salveze Sectorul 5 alaturi de Cristian Banu".

Cristian Banu este managerul Spitalului de boli infectioase si tropicale "Dr. Victor Babes".

Campania care implica fotografiile in pielea goala nu sunt singura idee de acest gen a candidatului PNL.

Banu a mai impartit locuitorilor sectorului 5 aproximativ 100.000 de flyere electorale.

Aceastea au fost realizate dupa modelul bancnotelor de un leu, in plan central aflandu-se chipul lui Banu, iar cei care se vor prezenta cu ele la filiala PNL vor primi asistenta gratuita din partea staff-ului liberal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Donald Trump se plânge că nu își poate face campania din cauza procesului. Nici de judecător nu este mulțumit VIDEO
Donald Trump se plânge că nu își poate face campania din cauza procesului. Nici de judecător nu este mulțumit VIDEO
Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere drept o "vânătoare de...
Peste 300 de bucureșteni au strâns 7,6 tone de gunoaie din Parcul Natural Văcărești
Peste 300 de bucureșteni au strâns 7,6 tone de gunoaie din Parcul Natural Văcărești
Administrația Parcului Natural Văcărești a transmis recunoștință și admirație față de cei 300 de bucureșteni care au participat la o acțiune de ecologizare. "Parcul Natural...
#campanie, #electorala, #sector 5, #Cristian Banu , #stiri PNL