Paruiala in Modrogan: Anastase a plecat plangand dupa ce a fost admonestata de EBa

Miercuri, 10 Iunie 2009, ora 19:28
7830 citiri
Paruiala in Modrogan: Anastase a plecat plangand dupa ce a fost admonestata de EBa

Elena Basescu a demonstrat ca nu glumeste atunci cand spune ca cei care isi "puneau mintea" cu un Basescu, acum trebuie sa si-o puna cu doi. Pentru ca se considera deja un adevarat lider PD-L, EBa si-a incercat puterea pe presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

Pentru Elena Basescu nu a fost de ajuns sa castige in urma unei munci exasperante in care pedelistii din teritoriu s-au dat peste cap sa multumeasca liderii de la centru, ci a vrut sa stie si cat a fost in stare sa-i aduca fiecare judet.

Cand s-a uitat in dreptul judetului Prahova, mezina presedintelui a strambat din nas si i-a reprosat Robertei Anastase, deputat PD-L in acest judet, ca "nu i-a adus decat 7,5% in judetul Ploiesti", mult mai putin decat i-a adus Monica Iacob Ridzi in Hunedoara, informeaza Amos News.

In timp ce Roberta Anastase a plecat plangand dn Modrogan in noaptea alegerilor, fruntasa Iacob Ridzi a intampinat-o pe Elena Basescu la revenirea "in familia de unde nu a plecat niciodata" si i-a inmanat carnetul de membru de partid.

Se pare ca sustinerea permanenta a Monicai Iacob Ridzi nu poate fi egalata de cateva replici dure pe care Roberta Anastase le-a dat de dragul Elenei pe durata campaniei.

Aflate la Cluj, atat EBa, cat si Anastase i-au luat apararea presedintelui Basescu. "Cum sa fie respectate regulile cand presedintele tarii se urca beat la volan?", a spus o tanara din Cluj, ceea ce le-a scandalizat pe cele doua amazoane.

"Nu pot sa cred! Cine se urca beat la volan?", a spus scandalizata Elena Basescu, adaugand ca este vorba de o informatie neverificata vehiculata de mass-media. In apararea presedintelui Basescu a sarit si Roberta Anastase: "Ce n-am facut si nici nu accept la adresa altor persoane este sa incercam sa jignim".

Ca are experienta sau nu sa reprezinte Romania in Parlamentul European, asa cum au tot atras atentia in ultima luna publicatiile straine si liderii europeni, conteaza mai putin.

Ceea ce conteaza pentru mezina presedintelui este ca lumea nu se mai invarteste acum in jurul unui singur Basescu, ci in jurul a doi. "Cei care pana acum isi puneau mintea cu un Basescu, acum trebuie sa si-o puna cu doi", este probabil o replica de a carei greutate de vom da seama tot mai bine in perioada care urmeaza. (A.T.)

Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
#Roberta Anastase lacrimi, #Anastase plangand EBa, #EBa judetul Ploiesti , #ancheta