Presa italiana o ironizeaza pe EBa, Paris Hilton de Romania (Galerie Foto)

Miercuri, 15 Iulie 2009, ora 19:36
12185 citiri
Presa italiana o ironizeaza pe EBa, Paris Hilton de Romania (Galerie Foto)
Foto: Reuters

Presa italiana a notat cu interes activitatea din prima zi a noilor europarlamentari, iar in prim plan s-au aflat Elena Basescu, Paris Hilton de Romania, George Becali si Corneliu Vadim Tudor, poetul de la curtea lui Ceausescu.

"In Parlamentul European se afla un mix curios intre politica si experienta, din cauza unor personaje sui generis. Insa printre toate aceste personaje care au dat dovada de comportament excentric, cea care se face cu adevarat remarcata este Elena Basescu, Paris Hilton de Romania, de 29 de ani, desi a fost imbracata intr-un taior simplu, de culoare inchisa", noteaza intr-o nota ironica agentia italiana de stiri Ansa.

Jurnalistii de la Ansa mai scriu ca Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei, a ajuns in politica dupa ce a fost model si sufletul petrecerilor de noapte din Bucuresti. Cu o diploma in economie a ajuns in Parlamentul European, dar a fost ajutata de numele tatalui sau.

Tot in acest articol sunt mentionati si cei doi eurodeputati de la Partidul Romania Mare, "formatiune rasista si xenofoba", care i-au trimis in Europa pe George Becali, finantatorului clubului Steaua Bucuresti si cel mai bogat om din tara sa, si Corneliu Vadim Tudor, poet la curtea lui Ceausescu.

"Ca sa spunem drept, Gigi Becali a fost nevoit sa astepte pana sa isi ia scaunul la Parlamentul European. Pentru o perioada nu a putut sa iasa din tara sa pentru ca justitia din Romania il cerceta dupa ce a sechestrat trei barbati care i-au furat masina", mai noteaza jurnalistii de la Ansa.

Si cotidianul italian La Repubblica i-a dedicat marti o galerie foto Elenei Basescu. Acestia au surprins-o in diferite momente ale zilei si cand a votat.

"Elena Basescu, de 28 de ani, si-a facut debutul in Parlamentul European. Este fiica cea mica a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, care a fost si fotomodel. Candidatura sa a fost acompaniata de multe polemici, nu legate doar de varsta, ci pentru ca este cunoscuta in tara sa ca este o mare petrecareata", scriu cei de la "La Repubblica".

Si cotidianul La Stampa a publicat in editia de miercuri o galerie foto cu Elena Basescu.

"Fostul model Elena Basescu, fiica presedintelui Romaniei, pentru prima data in Parlamentul European", noteaza jurnalistii de La Stampa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Basescu, #Ansa, #La Repubblica, #La Stampa, #Paris Hilton Romania , #stiri Paris Hilton