Primele imagini ale noului Opel Astra

Miercuri, 28 Ianuarie 2009, ora 11:00
3314 citiri
Primele imagini ale noului Opel Astra

Britanicii de la Auto Express au creat primele imagini cu noul Opel Astra, bazate pe fotografii spion.

Opel va lansa noul Astra la Salonul Auto de la Frankfurt, in septembrie. A patra generatie a acestui model se lasa inca asteptata, astfel ca britanicii de la Auto Express au incercat sa ajute imaginatia publicului, generand digital primele imagini cu noul Astra.

Noua generatie a compactei Opel a fost surprinsa de fotografii-spion in repetate randuri in decursul testelor, iar imaginile obtinute i-au ajutat pe designerii britanici sa creeze acest model. Desi modelul din imagine are volanul pe partea dreapta si sigla Vauxhall, viitorul Opel Astra va avea acelasi aspect.

Pe langa fotografiile spion cu Opel Astra, britanicii au folosit si schitele oficiale ale modelului, precum si informatii din cadrul companiei Opel. Noul model urmareste liniile lui Insignia si va folosi o parte din solutiile tehnice implementate pe fratele sau mai mare. Printre acestea putem enumera tehnologii precum iluminearea adaptiva, sasiul adaptiv IDS si sistemul de camere video care identifica semnele de circulatie si transmite informatii soferului.

Gama de motorizari va fi compusa din propulsoare de cilindree mica, care vor fi supraalimentate pentru a oferi suficienta putere si un cuplu motor optim. Motorizarea de baza a noului Astra va fi un propulsor turbo de 1.4 litri, pe care il va imparti cu viitorul Chevrolet Cruze. Acesta va fi disponibil in diferite versiuni, care vor fi urmate in gama de propulsoare diesel si motorizari pe benzina cu injectie directa. Pentru a mari economia de carburant a acestui model, General Motors ar putea implementa noul alternator cu tehnologia stop-start, care se poate decupla din functionare atunci cand nu este folosit. Aceasta tehnologie a fost prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt in 2007, pe Opel Corsa Hybrid.

Versiunea OPC a lui Astra nu a fost uitata, acest model urmand sa aiba peste 250 CP, pe care ii va obtine dintr-un propulsor turbo, cu o cilindree de 2.0 litri. Pentru un control cat mai bun, acest model ar putea sa aiba si tractiune integrala.

Articol preluat de pe www.automarket.ro

Cum funcționează tehnologia QD-OLED de pe noile televizoare smart și cu ce beneficii vine
Cum funcționează tehnologia QD-OLED de pe noile televizoare smart și cu ce beneficii vine
Anunțată recent, tehnologia ecranelor QDEL promite să revoluționeze industria televizoarelor, începând cu segmentul premium și extinzându-se treptat către gama de buget. În timp ce...
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Un pachet important de legi, care consolidează setul de instrumente al UE pentru combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, a fost adoptat miercuri, 24 aprilie, de Parlamentul...
#Opel Astra, #primele fotografii, #Auto Express , #Opel Astra