Program incarcat in Vinerea Mare pentru Familia Regala

Joi, 16 Aprilie 2009, ora 20:59
1727 citiri
Program incarcat in Vinerea Mare pentru Familia Regala

Membrii Familiei Regale vor avea un program destul de incarcat in vinerea de dinaintea Pastelui.

Programul va incepe la ora 11:00 cu lansarea lansarea volumului "Istoria trece, cuvantul ramane...", de Vasile Ionescu, urmata de semnarea protocolului de colaborare cu Sindicatelor din Agricultura "AGROSTAR" la ora 14:30 si se va incheia la ora 19:00, la Ateneul Roman, cu participarea la Concertul Regal sustinut de Orchestra Simfonica a Filarmonicii "George Enescu".

Lansarea volumului "Istoria trece, cuvantul ramane..." va avea loc la Centrul de presa al Societatii Romane de Radiodifuziune, in prezenta Majestatilor Lor Regele Mihai si Regina Ana ai Romaniei.

Volumul a aparut la Editura "Casa Radio" (sub ingrijirea lui Adrian Cioroianu si a Lilianei Museteanu) in anul aniversarii a opt decenii de existenta ai Radioului public.

"Regele Mihai a pretuit intotdeauna legatura cu radioul, ca mediu de comunicare prin intermediul caruia s-a adresat natiunii timp de mai bine de saizeci de ani, fie in calitate de Suveran al Romaniei, fie din exil", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

La ora 14:30, la Palatul Elisabeta, in prezenta Altetei Sale Regale Principelui Radu, Majestatea Sa Regele va semna Protocolul de colaborare intre Casa Regala a Romaniei si Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura "AGROSTAR".

Documentul a fost elaborat ca urmare a intalnirii dintre Regele Mihai si reprezentantii Federatiei AGROSTAR din data de 30 martie. Printre masurile prevazute se numara, de exemplu, atragerea societatii civile la cauza agriculturii romane, promovarea produselor traditionale romanesti pe piata interna si internationala, incurajarea agroturismului in Romania, facilitarea accesarii fondurilor europene pentru agricultura sau sprijinirea dezvoltarii procesului educational in domeniu.

De la ora 19:00, la Ateneul Roman, Majestatile Lor Regele Mihai si Regina Ana, Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu si Excelenta Sa domnul Alexander Nixon vor lua parte la Concertul Regal sustinut de Orchestra Simfonica a Filarmonicii "George Enescu".

Cu sprijinul Casei Regale, concertul regal isi propune sa stranga fonduri pentru finantarea proiectului "Caietele Filarmonicii", o initiativa culturala careia Regele Mihai i-a acordat Inaltul Sau Patronaj.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#familia regala, #Program Vinerea Mare, #Regele Mihai, #Principele Radu Duda, #Agrostrar, #Vasile Ionescu , #frauda