Reguli pentru un sex perfect: Ce sa nu faci in pat

Marti, 22 Iulie 2008, ora 14:37
29296 citiri
Reguli pentru un sex perfect: Ce sa nu faci in pat

Ti se pare ca sexul acela salbatic si perfect din filme e doar un mit? Ai obosit sa mai cauti pasiunea si te-ai resemnat cu partide monotone care te lasa mai nesatisfacuta decat orice altceva?

Nu da vina pe vreme, pe celulita, pe stres sau pe incalzirea globala. Ia-ti iubitul si bucura-te de el. Ai grija, insa, la cateva reguli sfinte, din seria "Asa nu".

Iata cateva dintre lucrurile pe care sa nu le faci in pat:

1. Sa nu mimezi orgasmul

Nimic nu poate fi mai frustrant decat sa ramai si nesatisfacuta si cu un sentiment de vinovatie fiindca ti-ai mintit iubitul. Fii sincera cu amandoi, fii rabdatoare si invata-l ce iti place. Intr-un final, vei atinge orgasmul si va veti simti mult mai uniti. Tine minte ca ulciorul nu merge de multe ori la apa si orice barbat, oricat de natang ar fi, isi va da seama la un moment dat ca mimezi. Nimic mai penibil...

2. Sa nu te gandesti la celulita

Milioane de femei fac sex cu lumina stinsa, pentru ca le e rusine de corpul lor. Daca stai sa-ti analizezi pozitia corpului si unghiurile care crezi tu ca te avantajeaza cel mai bine, iti pierzi toata concentrarea si nu te mai bucuri de sex. Si, in cazul acesta, posibilitatea sa incalci regula numarul 1 devine mult mai mare. Iubitul tau te considera sexy, altfel nu s-ar afla langa tine in pat, crede-ma.

3. Sa nu fii pasiva

Ti se pare ca sexul e plictisitor? Mai bine incearca sa renunti la "pozitia misionarului", fiindca tavanul privit pe dupa umarul iubitului tau nu e in masura sa te aduca la orgasm. Nu il lasa pe el sa faca toata treaba, implica-te in "actiune". In plus, gandeste-te ca miscarea in pat e nu numai pasionala, dar iti poate rezolva si problema cu celulita.

4. Sa nu fii falsa

Jocurile sexuale sunt OK, dar nu te juca de-a actrita XXX daca nu esti facuta pentru asa ceva. Nimic nu distruge pasiunea mai mult decat limbajul "murdar" fortat, care te inhiba si te face sa te simti folosita. Daca iubitul tau insista sa-l palmuiesti, iar tie ti se pare prea mult, explica-i pur si simplu ca nu e genul tau. Fii tu insati!

5. Sa nu musti

Exista un fruct oprit, din care nu ai voie sa musti. Sub nicio forma. Oricat de tare va infierbantati si oricat de excitanti crezi tu ca sunt dintii tai, nu ii infige niciodata. Rezuma-te la gesturi tandre si el nu va uita niciodata aceasta partida de sex oral... fiindca despre asta vorbeam.

Se apropie sezonul estival: cum să te relaxezi la plajă fără să fii nepoliticos. "Pot fi foarte agresivi. Înainte să-ți dai seama, ești înconjurat"
Se apropie sezonul estival: cum să te relaxezi la plajă fără să fii nepoliticos. "Pot fi foarte agresivi. Înainte să-ți dai seama, ești înconjurat"
Pe măsură ce se apropie sezonul estival, este timpul să te pregătești pentru respectarea regulilor esențiale ale etichetei la plajă. Spațiul personal: Încearcă să-l respecți Julie...
"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
Nu este niciun secret că a te simți confortabil în avion poate fi o provocare. Pasagerii sunt limitați în pozițiile pe care le pot adopta într-un spațiu restrâns. Asta nu a împiedicat...
#reguli, #partida, #relatie, #cuplu , #sexy