Seful Corpului de control al lui Boc, omul de casa al lui Arpad Paszkany

Sambata, 14 Februarie 2009, ora 13:29
3187 citiri
Seful Corpului de control al lui Boc, omul de casa al lui Arpad Paszkany

Emil Boc l-a numit in fruntea corpului de control al primului-ministru pe Sorin Alazaroaie, fostul reprezentant legal al companiei TriGranit Holging, dezvoltatorul proiectului Esplanada, in care este implicat Arpad Pazkany.

In acest proiect, omul de afaceri clujean este asociat cu Gabriel Popoviciu, principalul actionar al proiectului "Baneasa Investment", informeaza site-ul vot.ro.

Recent, Emil Boc a declarat ca va accepta in structura corpului de control doar oameni in care are mare incredere, deoarece ca nu vrea sa-i lase pe fostii angajati numiti de Tariceanu sa controleze afacerea Sterling.

Cu toate acestea, intre Sorin Alazaroaie si Calin Popescu Tariceanu exista o legatura, acestia fiind asociati in afacerea "Clubul Vinului", in care mai figureaza nume sonore precum Dinu Patriciu, Arpad Paszkany, Gabriel Popoviciu sau Sebastian Vladescu.

Pana la numirea in functia guvernamentala, Sorin Alazaroaie a fost si reprezentantul legal al unei alte societati comerciale unde figura ca actionar si Calin Popescu Tariceanu, APIA EXPO".

Numirea lui Sorin Alazaroiaie la sefia corpului de control nu este surprinzatoare, in conditiile in care Emil Boc a fost inconjurat mereu de oamenii lui Pazkany.

Un exemplu in acest sens este chiar viceprimarul clujean Adrian Popa, administrator in firmele lui Paszkany. Popa a fost dat afara din PNL la inceputul anului 2008, dupa care a ajuns consilier local pe listele PD-L.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Arpad Pazkany, #Sorin Alazaroaie, #Emil Boc, #Corpul de Control , #stiri Emil Boc