Sexul, la fel de pasional ca la inceput? Se poate!

Marti, 12 Mai 2009, ora 18:20
5760 citiri
Sexul, la fel de pasional ca la inceput? Se poate!

Relatiile pe termen lung aduc o serie de avantaje printre care un sentiment de caldura si siguranta, un partener pe care te poti baza mereu si o viata sexuala normala si regulata.

Dar ce te faci insa daca sexul nu mai este la fel de inflacarat si daca in urma unei partide nu mai ies scantei, ci devine mai degraba ceva obisnuit? De ce daca va cunosteti atat de bine in pat, ajungeti totusi sa va plictisiti de prestatia celuilalt?

Nu te lasa coplesit de amintirea unei "prime dati" si fa in asa fel ca fiecare partida amoroasa sa fie ca la inceput. Ce este de facut in acest sens? Iata cateva din sfaturile oferite de webmd.com:

1. Creati o mica distanta! Poate ca sunteti cei mai buni prieteni, parteneri, suflete pereche, dar trebuie sa pastrati ceva din intimitatea sexuala. Nu dezvalui totul, arata-te independent in pat si

incearca sa uimesti de fiecare data.

Stabilitatea si securitatea pot ucide pasiunea si, de ce nu, "pofta" intr-o relatie. De aceea, pastrarea distantei, uneori fizica, alteori chiar emotionala, poate devine combustibilul care alimenteaza excitarea.

Un weekend departe unul de altul sau o noapte a fetelor sau a baietilor va aduc dorinta si il vor face pe partener sa astepte cu nerabdare si pasiune.

2. Redescoperiti-va unul pe celalalt! Fa-te ca nu stii ce ii place, incearca sa fii tulburata si emotionata la fiecare atingere. Gandeste-te ce iti facea placere la inceput si incearca din nou.

Ce zici de sexul in masina sau in natura, un dus impreuna si o noapte fierbinte? Suna bine si sexul pe masa, nu-i asa? Joaca-te, leaga-l la ochi, saruta-l pe ascuns, miroase si atinge-ti partenerul!

Iar daca intimitatea casei tale nu mai exista, iar copiii ti-au invadat dormitorul, luati-va un weekend numai al vostru, plecati undeva si uitati pret de cateva ore de rutina zilnica.

Iti mai amintesti de zambetul de pe buze si furnicaturile de cand te-a atins prima data? Incearca sa retraiesti astfel de momente fiind dezinhibat si incercand lucruri noi. Incearca sa stai in pielea goala (sau aproape goala) in casa. Acesta poate fi motorul de actiune.

3. Fii sexy ca sa faci sex! Candva te gandeai cum sa te imbraci si cum sa actionezi ca sa il atragi. Iti controlai fiecare miscare si zambeai provocator.

Asteapta-ti si acum barbatul in lenjerie sexy, fa o cina romantica si pune-ti o rochie care sa dezvaluie ceva din ceea ce il atrage, iar succesul unei nopti cu scantei este garantat.

Si cel mai important, nu uita de preludiu! Chiar daca ti-a luat mult timp pentru a descoperi fiecare zona erogena a partenerului, iar acum nu mai este la fel de palpitant, lasa-l sa-ti sugereze ce ii place, lasa-l sa transforme o seara de giugiuleala intr-o noapte fiebinte.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#sex parteneri, #sex prima data, #distanta relatie, #plictiseala sexuala , #sexy