Silviu Prigoana: Sunt un escroc politic

Duminica, 04 Ianuarie 2009, ora 12:26
8370 citiri
Silviu Prigoana: Sunt un escroc politic

Silviu Prigoana spune ca in 2009 este posibil sa se casatoreasca din nou, sa mai faca un copil si recunoaste ca este un escroc atunci cand vine vorba de politica, ca si toti ceilalti politicieni.

Proaspat deputat PD-L, Silviu Prigoana, a declarat in cadrul unui interviu pentru Libertatea ca succesul lui in afaceri se datoreaza faptului ca a intrat pe piete virgine cum ar fi cea a gunoiului, televiziunilor de nisa si a dvd-urilor.

In ceea ce priveste dragoste dintre el si Adriana Bahmuteanu spune ca la inceput a crezut-o pitipoanca.

"De ziua ei m-a imbatat, s-a dat la mine. Stiti cum este cuplajul din motive alcoolice. Lucrurile au mers apoi de la sine, eu imi doream copii, puteau sa fie si cu Baba-Cloanta. Adriana m-a cerut apoi de barbat, la prima casatorie. La a doua, am cerut-o eu de nevasta", a mai precizat afaceristul.

Silviu Prigoana sustine ca a facut bani din orice. "Inainte de Revolutie eram frigotehnist la Cluj, dar am strans din dinti pentru a face economii. Apoi banii i-am investit in electronice, reusind in paralel sa ma privatizez, atat cat se putea atunci. La 20 si ceva de ani am dat 500.000 de lei pe un apartament proprietate personala", povesteste acesta.

Desi spune ca este satul de el, poporul nu este de aceea apare atat de frecvent la televizor.

"Asta vrea lumea, azi media e comert, nu cultura, nu mai e decat TVR pe banii statului si doar partial. Daca in tara asta erau 22 de milioane de academicieni, Prigoana nu mai era in Parlament. Sunt invitatul permanent, uneori de rezerva, al tuturor. Toti ma cheama, unii ma si platesc pentru asta. Dar nu ma bag vreodata sa comentez sport, moda sau auto", mai spune Prigoana.

Proaspatul deputat reitereaza ideea ca "toti sunt escroci in politica". "Politica e o zona plina de fatarnicii, in care toata lumea vrea sa fie la putere, sus, dar cand ajunge acolo, pune placa cu greaua mostenire. Multi vorbesc de arta compromisului, care e valabila si morala doar daca e strict in folosul tarii tale".

Silviu Prigoana crede ca Romania este "un pamant binecuvantat, in care fiecare face ce vrea". Tot el mai spune ca fiecare dintre noi poate depasi criza daca intra in politica, iar el este destept si frumos.

Peste patru ani Silviu Prigoana vede o Romanie prospera, curata, cinstita, cu 500 km de autostrada si cu bazele turismului deja puse.

"Mai vreau legalizarea prostitutiei, care va insemna violatori si homosexuali mai putini, controlul bolilor venerice, rezolvarea problemelor multor nimfomane si obsedati sexual", a mai spus acesta.

"Cel mai tare ma tem de singuratate. Asta te innebuneste, nu batranetea. Batranii merg la orice coada ca sa socializeze, sa aiba cu cine vorbi, pentru ca le-au plecat copiii in cele patru zari. De aceea vreau sa am copii multi...".

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Silviu Prigoana, #casatorie 2009, #escroc politic, #Romania prospera , #ancheta