Soacra lui Geoana: Fac placinta din tot sufletul

Miercuri, 15 Aprilie 2009, ora 23:12
5255 citiri
Soacra lui Geoana: Fac placinta din tot sufletul
Foto: Gandul

Soacra lui Mircea Geoana, Margareta Costea, prinsa la mijloc intre primii doi oameni in stat, ginerele sau si presedintele Romanei, a incercat sa inmoaie vigilenta lui Traian Basescu si l-a invitat la o placinta speciala.

"Fac placinta din tot sufletul si intre mine si cel care o mananca se creeaza o relatie armonioasa", i-a transmis Margareta Costea sefului statului, prin intermediul cotidianului Gandul.

"Geoana a glumit odata, si a spus ca lui nu-i e frica decat de Dumnezeu si de mama-soacra. Dar eu nu l-am bagat in seama. Astea sunt lucruri neserioase si n-ar trebui sa le bagati nici dumneavoastra in seama!" a mai spus soacra liderului PSD.

"Mie nu mi-e frica decat de Dumneazeu si de mama-soacra!" marturisea, in urma cu ceva timp, Mircea Geoana.

Neserioasa pentru unii, relatia presedintelui Senatului cu mama-soacra este una foarte serioasa vazuta din perspectiva lui Geoana, iar asta se vede cu ochiul liber. Aflat la Braila, vineri, zi de post, oamenii locului l-au imbiat pe liderul PSD cu tot felul de bunatati... de dulce. Luat de valul poftelor, Mircea Geoana s-a infruptat cu diverse specialitati, inclusiv din carne. Tras mai la o parte, social-democratul a marturisit cu spaima in priviri: "Gust putin ca sa nu ma vada soacra..."

La mijloc, intre Geoana si Basescu

Celebra soacra a lui Mircea Geoana s-a trezit bagata la mijloc intre presedinte le Romaniei si presedintele Senatului dupa ce Basescu a spus, marti seara, intr-o emisiune la TVR, ca liderul PSD face declaratii belicoase la adresa sa doar pentru a-i dovedi mamei soacre, seara acasa, ca este suficient de barbat.

Ca sa-i arate cum stau lucrurile intr-o familie "adevarata", Geoana a preferat sa-i dea lui Basescu o replica destul de moale si l-a invitat sa guste din placintele machedonesti facute de soacra sa.

"Nu poate dormi, nu se poate culca si cred ca atunci cand se duce acasa la mama-soacra poate sa spuna: 'Astazi am venit si n-am fost suficient de barbat sa-l injur pe Basescu', apoi se duce. Intai ma injura de doua ori si pe urma merge acasa", a spus Basescu.

Drept raspuns la reactia sarcastica a presedintelui, Geoana a raspuns ca il invita pe Basescu la o placinta machedoneasca, specialitatea soacrei: "Poate asa o cunoaste personal pe soacra mea si va reusi sa inteleaga ca intr-o familie serioasa lucrurile merg intr-un fel, in timp ce intr-o alta familie lucrurile pot sa nu mearga atat de bine. Il invit cu placere pe presedintele Basescu acasa la soacra lui Geoana, sa guste o placinta machedoneasca si sa vada cum se vede lumea dupa o astfel de placinta exceptionala".

Cine e soacra lui Geoana?

Margareta Costea este "celebra" dupa ce a scris o adevarata "epopee post-revolutionara" care i-a atras multe belele.

In primul rand, doua dosare penale, unul dintre ele avand ca obiect conditiile in care s-a produs vatamarea corporala in virtutea careia a cerut certificat de revolutionar - participant si ranit -, iar celalalt privind o prezumptiva falsificare a actelor medicale folosite drept argument pentru cererea sa.

Mai mult, potrivit unor stiri de presa aparute in ziarul Romania Libera din august 2005, mama soacra detinea, la acea data, doua vile in cartierul Primaverii, precum si o proprietate la Snagov, construita in anii 90, imediat dupa ce a achizitionat mai multe terenuri in zona. Acestea sunt doar cateva dintre capitolele tulburi ale epopeii post-revolutionare scrise de Margareta Costea, atunci cand nu se odihneste in bucatarie.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#Basescu Geoana soacra, #Margareta Costea Geoana, #Basescu injura Geoana , #Traian Basescu