Sorin Oprescu ii arata lui Vasile Blaga poza cu Iliescu

Miercuri, 04 Iunie 2008, ora 13:57
4537 citiri
Sorin Oprescu ii arata lui Vasile Blaga poza cu Iliescu

Sorin Oprescu a postat, miercuri, pe blog-ul sau, o fotografie care reaminteste istoria recenta a relatiilor dintre Vasile Blaga si Ion Iliescu.

Atacat pe tema prieteniei cu Ion Iliescu, inca de la inceputul saptamanii, atat de candidatul PD-L la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, cat si de presedintele Traian Basescu, Sorin Oprescu se apara.

Candidatul independent la Primaria Generala se dezice de asocierea numelui sau cu mineriada din 13-15 iunie 1990, coincidenta exploatata electoral de tabara lui Vasile Blaga, pentru ca "majoratul mineriadei" va coincide cu turul doi al alegerilor pentru primarul general.

Fotografia cu Ion Iliescu, Petre Roman, Vasile Blaga si Theodor Stolojan , acum in tabere "2 la 2" in lupta pentru Capitala, este insotita de textul:

"Traian Basescu l-a acuzat pe Sorin Oprescu ca ar fi sustinut de Ion Iliescu, adica de Satana, Scaramush, Uciga-l Toaca, Dracul... ce mai incolo si-ncoace. Nu conteaza ca Ion Iliescu a semnat decretul de numire a lui Basescu in functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor, in octombrie 1990".

In fotografia preluata de la cititorii nostri avem un "tablou de familie". Mult prea hulitul presedinte Ion Iliescu sta langa personaje foarte interesante.

Theodor Stolojan: Numit prim-ministru de Ion Iliescu. Cel care a beneficiat de mineriada din 1991 devenind prim-ministru.

Vasile Blaga, "buldogul de plus", numit prefect de Bihor de Ion Iliescu, membru marcant al FSN. Blaga, in calitate de prefect a trimis telegrame de felicitare minerilor. Petre Roman poate confirma.

Ion Iliescu. Atat de blamat de Basescu, presedintele Ion Iliescu a primit de-a lungul vremii ofrande atat de la Basescu si Stolajan cat si de la "buldogii de plus".

In fundal, Petre Roman. Seful lui Blaga, Stolojan si Basescu.

Intrebarile candidatului independent asteapta un raspuns:

"Ei, domnule presedinte Basescu, cum este cu mineriadele, cu Oprescu si Ion Iliescu? Ei, domnule Blaga, cu ce tupeu mai aruncati acum laturi in capul lui Oprescu?"

Mesajul lui Ion Iliescu după moartea lui Nicolae Manolescu: ”România pierde unul din ultimii săi mari intelectuali publici”
Mesajul lui Ion Iliescu după moartea lui Nicolae Manolescu: ”România pierde unul din ultimii săi mari intelectuali publici”
Fostul preşedinte Ion Iliescu a transmis că numele profesorului Nicolae Manolescu va trăi ”cât va trăi şi literatura română”. ”Am aflat cu enormă tristeţe că s-a stins din...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#PDL, #Sorin Oprescu, #Vasile Blaga, #Ion Iliescu, #Theodor Stolojan , #Sorin Oprescu