Tariceanu, despre circul de la PD-L si politica de la Golden Blitz

Vineri, 12 Septembrie 2008, ora 12:27
2507 citiri
Tariceanu, despre circul de la PD-L si politica de la Golden Blitz

Politica de la Golden Blitz este una imorala, solutiile pentru Romania nu se discuta la Golden Blitz, iar partidul prezidential PD-L face circ si a atins culmile ridicolului, a criticat, vineri, premierul Calin Popescu Tariceanu desemnarea lui Theodor Stolojan in cursa pentru fotoliul de prim-ministru.

Cu toate ca inca de la inceputul conferintei de deschidere catre societatea civila, organizata, vineri, de PNL Bucuresti, presedintele liberalilor Calin Popescu Tariceanu a acuzat ca atat PSD, cat si PD-L fac campanie pentru parlamentare prin atacuri la adresa PNL, premierul a facut acelasi lucru, criticand "politica imorala si fara solutii de la Golden Blitz".

"Cei doi adversari, PSD si PD-L, au intrat deja intr-o logica electorala atacand PNL, insa solutiile nu se discuta la Golden Blitz, solutiile trebuie sa reiasa din discutiile publice. Politica de la Golden Blitz este imorala, nu ne intereseaza asa ceva. Daca vom merge printre bucuresteni va asigur ca vom castiga", a criticat Tariceanu, sustrangandu-se subtil din comunitatea politica ce l-a adus la guvernare in 2004.

"In timp ce noi ne ocupam de a guverna tara, ce face PD-L? Circ, asa cum a facut de patru ani de zile, incercand sa induca in eroare electoratul (...) Am promis ca luptam impotriva comunismului, spre deosebire de altii care promoveaza informatorii in partid.

Noi am exclus-o, de exemplu, pe Mona Musca si cei de la PD-L anuntau acum o luna ca ea va candida. Mi-e teama ca, maine-poimaine, in Parlament PD-L-ul nu cumva s-o propuna pe Mona Musca la CNSAS si pe Corneliu Vadim Tudor presedinte la CNSAS", a criticat din nou premierul partidul prezidential.

Tariceanu a avertizat ca "este posibil ca politicieni precum Mona Musca sa primeasca un certificat de buna purtare si sa candideze. Nu exista nici informatori buni sau rai si nici informatori fara intentii. Asta o stiu romanii din perioada comunista".

Calin Popescu Tariceanu si-a laudat partidul si obiectivele atinse: "sa renuntam la falsa modestie. PNL se poate mandri cu faptul ca este partidul competentei economice in Romania", "PNL a adus Romania in UE si a pus bazele unei economii puternice".

"Dragi colegi, cei doi adversari ai nostri, PSD si PD-L, vor continua sa atace PNL. Stiu ce cred majoritatea dintre voi", a mai spus primul-ministru, adaugand ca romanii vor putea sa vada ca atacurile acestora sunt nefondate si ca exista solutii pentru viitor.

"Aceasta crestere economica nu a fost facuta sa fie facuta. Veniturile au inceput sa creasca consistent".

Presedintele PNL a indemnat la o comunicare mai buna cu bucurestenii, in principal, insa si cu restul romanilor din toata tara. "Primul meu mesaj catre dumneavoastra este unul simplu: vorbiti despre ceea ce am facut.

Am actionat ca bucurestenii sa traisca intr-un oras curat, fara gunoaie si cu mai multe spatii verzi. Daca vom merge printre bucuresteni va asigur ca vom castiga alegerile. Suntem in masura sa propunem un plan care sa rezolve problemele bucurestenilor", a adaugat Tariceanu.

Totodata, premierul a anuntat ca printre sefii de campanie a PNL se numara Vlad Moisescu, Cristian David, Eugen Nicolaescu, Catalin Nicula si Ludovic Orban.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Televiziunea locală din Braşov Mix TV, fondată şi deţinută de fostul baron local Aristotel Căncescu, fost şef al Consiliului Judeţean Braşov din partea PNL, a fost închisă la începutul...
#Calin Popescu Tariceanu, #Golden Blitz, #PNL, #campanie, #parlamentar , #PNL