Traian Basescu: Fiica mea e mult mai desteapta decat credeti! (Video)

Marti, 17 Martie 2009, ora 23:24
3767 citiri
Traian Basescu: Fiica mea e mult mai desteapta decat credeti! (Video)

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti, si nu doar presei, ca inainte sa o critice pe fiica sa cea mica, Elena, sa o studieze cu mai multa atentie.

"Va sugerez sa va uitati mai atent la fiica mea inainte de a o critica. Si nu cand e pe podium. O sa o cunoasteti mai bine de acum inainte...", este apelul lui Traian Basescu, de data asta in calitate de tata.

Tonul presedintelui a sugerat, insa, si ca s-ar putea sa fim chiar uimiti de cum este, in realitate, fiica sa, pe care o percepe inca atat ca pe un copil, cat si ca pe o femeie de 29 de ani, capabila sa ia singura decizii.

"Imi cunosc foarte bine copilul. Uneori ii spun copil, alteori femeie, ca are 29 de ani. Un copil o sa ramana mereu un copil pentru tatal lui", a spus seful statului, vizibil emotionat.

Totodata, presedintele a explicat si de ce sugereaza romanilor sa o cunoasca mai bine pe Elena: "fiica mea e mult mai desteapta decat credeti. Are studii facute in SUA, vorbeste o limba straina".

Cat despre deja celebrele "succesuri", tatal Basescu i-a luat din nou apararea: "Si acele 'succesuri'..daca televiziunea respectiva ar fi lasat inregistrarea, ati fi vazut ca a rectificat imediat", a povestit seful statului, nu fara a apela la o vorba din batrani care spune ca "ni se intampla tuturor sa gresim".

Tatal emotionat care vorbeste despre copilul sau s-a transformat, insa, rapid in unul protector cand a venit vorba de Alina Mungiu Pippidi, despre care Traian Basescu a spus ca "mizeaza pe nesimtire": "mizeaza pe nesimtirea mea, ceea nu e caracteristic familie mele. Nu mizati ca fiica mea sau eu nu avem bun simt...".

In plus, demonstrand inca o data ca lucrurile se schimba atunci cand e vorba de propria familie, presedintele a cerut chiar, la un moment dat, moderatorilor, schimbarea subiectului.

"Am avut o discutie cu ea, iar chestiunea candidaturii a fost transata. O sa va spuna ea daca mai candideaza sau nu...", au fost ultimele sale declaratii pe acest subiect.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Elena Basescu desteapta, #Basescu Elena succesuri, #Traian Basescu Elena , #Elena Basescu