Udrea acuza jurnalistii care scriu la comanda

Luni, 07 Iulie 2008, ora 16:50
1656 citiri
Udrea acuza jurnalistii care scriu la comanda

Numirea Elenei Udrea, a Ralucai Turcan si a lui Gheorghe Falca in postura de vectori de imagine a PD-L nu este un cadou facut unor "oameni apropiati Presedintelui Romaniei", ori la cerinta expresa a acestuia, ci au fost numiri care nu reprezinta absolut nicio noutate in partid.

In plus, jurnalistii care au scris articole in aceasta nota au avut un scop mai putin onest. "Tentatia unora de a ma critica este atat de mare incat le intuneca ratiunea si nu mai cauta sa se si informeze inainte de a scrie", dezvaluie secretarul executiv al PD-L pe blogul sau.

"Exista jurnalisti care isi fac meseria cu profesionalism indiscutabil, exista jurnalisti care scriu la comanda si exista jurnalisti care isi exprima frustrari ori antipatii proprii sau ale prietenilor, daca tot au ocazia sa o faca public. Exista jurnalisti informati, jurnalisti neinformati si jurnalisti care ignora informatia.

Sigur, mai pot fi facute tot felul de clasificari, dar acestea ma intereseaza pe mine in acest moment. Asa se face ca pot aparea articole in presa ca acelea de astazi, in care se comenteaza critic asa zisa numire a mea, a Ralucai Turcan si a lui Gheorghe Falca, in postura de vectori de imagine a PDL.

Daca cei care au scris articolele respective ar fi avut un interes onest, s-ar fi documentat si ar fi aflat ca nu este nicio noutate si nici nu este un cadou facut unor oameni "apropiati Presedintelui Romaniei", ori la cerinta expresa a acestuia", acuza Elena Udrea, aducand parca aminte de episodul in care presedintele Romaniei a acuzat "greii presei".

"Imediat dupa fuziune in decembrie anul trecut, s-au infiintat departamentele interne ale partidului. La Departamentul de Comunicare, reprezentantii BPN, adica politici, am fost desemnate eu (PD), dupa refuzul lui Adriean Videanu si Raluca Turcan(PLD), la cererea acesteia. Acest Departament in care a dorit recent sa lucreze si Gheorghe Falca, face parte ca atare din Comisia de Organizare a Alegerilor.

Iata anuntul de la Colegiul Director National tinut vinerea trecuta, care i-a facut pe unii sa verse cerneala de suparare ca Elena Udrea ar fi putut sa obtina vreo functie in plus in PD-L", mai spune Udrea.

"La fel cum nu au avut liniste crezand ca am preluat conducerea filialei Constanta, cand in realitate, eu doar am aplicat acolo decizia BPN. Lucru care mi-a luat o ora si jumatate fata de o saptamana cat imi acordase conducerea partidului, astfel ca nu a fost nevoie sa fiu presedinte interimar pentru sapte zile. Dar si in acel caz, ca in nenumarate altele, tentatia unora de a ma critica este atat de mare incat le intuneca ratiunea si nu mai cauta sa se si informeze inainte de a scrie", a tinut sa critice Udrea.

Desi acuza "apropierea" de Traian Basescu, pe care tonomatele din presa i-o pun in spate, Elena Udrea a declarat, pe cand facea ordine in PD-L Constanta, ca a "invatat de la cel mai mare politic al tarii".

"Eu am invatat de la cel mai mare om politic al tarii ca, atunci cand nu valorezi in voturi, sa ai vocea mica, pe masura procentului", spunea Udrea in urma cu o saptamana.

Amendă uriașă dată de Garda de Mediu unei primării din Constanța pentru că nu și-a ridicat deșeurile depozitate pe mai multe terenuri FOTO
Amendă uriașă dată de Garda de Mediu unei primării din Constanța pentru că nu și-a ridicat deșeurile depozitate pe mai multe terenuri FOTO
Reprezentanții Gărzii de Mediu din Constanţa au amendat cu 50.000 de lei o primărie din judeţ, deoarece nu a ridicat deşeurile care erau depozitate ilegal pe mai multe terenuri. Comisarii...
Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunțat că CNAIR a trimis marți, 23 aprilie, la Agenția Națională pentru Achiziții Publice, documentaţia de atribuire a contractului pentru...
#Traian Basescu, #Constanta, #Elena Udrea, #PDL , #Traian Basescu