Un suporter argentinian a fost impuscat

Luni, 26 Ianuarie 2009, ora 17:59
992 citiri
Un suporter argentinian a fost impuscat

Un fan al formatie argentiniene Boca Juniors a fost ucis duminica, fiind impuscat in timp ce se afla in casa sa de la periferia orasului Buenos Aires. Politia a anuntat luni ca a fost vorba despre o reglare de conturi intre doua factiuni rivale de suporteri.

Barbatul in varsta de 30 de ani se numeste Cristian Ponce si este cunoscut sub numele de Fosforito, fiind rivalul actualului sef al suporterilor, Mauro Martin. Ponce era un apropiat al fostului conducator, Josi Barrita, mort in 2001, dupa ce a fost condamnat in aprilie 1994, pentru ca a fost implicat in uciderea a doi suporteri ai formatiei River Plate, informeaza AFP.

Ponce isi conducea sambata camioneta, dar a fost abordat de mai multe persoane inarmate si condus la domiciliul sau, unde a fost impuscat de fata cu sotia si fiul sau. El si-a pierdut viata duminica, la spitalul unde a fost transportat.

Tatal sau, Ezequiel Ponce, a afirmat ca fiul sau nu mai putea intra pe stadion pentru a vedea meciurile lui Boca din cauza unui grup de suporteri.

185 de persoane si-au pierdut viata in ultimii 70 de ani din cauza reglarilor de conturi din fotbalul argentinian, iar o asociatia sustine ca numarul mortilor a fost de 232, iar cinci au decedat anul trecut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#suporter impuscat, #galerii rivale, #boca juniors , #Liga Campionilor