Zodia si viata sexuala

Marti, 30 Decembrie 2008, ora 18:59
12532 citiri
Zodia si viata sexuala

Toti avem o zodie, fie ca ne place sau nu, fie ca alegem sa credem in ea sau sa spunem ca sunt baliverne. Cert e ca in anumite momente, fiecare lasa sa se vada unele trasaturi ale zodiei.

Mai ales la orizontala. Marte si Venus sunt, in genere, considerate planetele sexului. Toate planetele (Soarele, Luna, Mercur, Venus si Marte, dar si ascendentul) determina felul in care ne comportam atunci cand suntem impreuna cu persoana iubita, arata FOX News.

Caracteristica berbecilor, spre exemplu, este impulsivitatea. Au tendinta sa actioneze fara sa gandeasca, motiv pentru care de cele mai multe ori intra in bucluc. Sufera de multe ori deceptii in dragoste, insa isi revin usor. Berbecii sunt rapizi, pasionali si egoisti, deci o relatie cu un reprezentant al zodiei se poate de cele mai multe ori stinge foarte repede.

Taurul este o zodie "inceata". Taurii sunt rabdatori, senzuali, le place sa fie coplesiti de afectiune. In pat, ca si in viata reala, pot sa faca acelasi lucru de mii de ori fara sa se plictiseasca. Sunt fideli, insa de cele mai multe ori din cauza ca sunt incapatanati si comozi. Nu rup o relatie, chiar daca nu merge asa cum isi doresc.

Gemenii sunt intelectuali si au nevoie mereu sa fie stimulati din acest punct de vedere. Le place de asemenea sa faca doua sau daca se poate mai multe lucruri deodata. De aceea sunt predispusi sa se implice in relatii cu mai multe persoane in acelasi timp. Sunt extrem de crativi din punct de vedere sexual si cauta mereu ceva nou care sa condimenteze relatia.

Persoanele din zodia rac sunt extrem de sensibile. Au nevoie de siguranta in permanenta intr-o relatie. Le place sa se ingrijeasca de persoana iubita foarte mult si sa o copleseasca cu atentie.

Leii sunt egoisti si infantili. Le place sa faca spectacol, le place atentia. Isi doresc sa fie laudati pentru performantele lor in pat, chiar daca nu intotdeauna se descurca minunat. Sunt foarte mandri si nu vor continua o relatie daca nu sunt multumiti de ea.

Fecioarele au tendinta sa fie greu de multumit, este vorba despre inca o zodie intelectuala. Planeta dominanta este Mercur, deci sunt o zodie comunicativa si le place sa converseze. Persoanele din zodia Fecioara sunt extrem de senzuale. Le plac relatiile sigure si le place in mod deosebit sa isi aleaga partenerul.

Persoanele din zodia balanta sunt extrem de nehotarate. Le place sa chibzuiasca indelung inainte de a lua o decizie care sa schimbe ceva. Sunt in permanenta in cautarea echilibrului intr-o relatie, si de cele mai multe ori reusesc sa farmece persoana iubita si sa o faca fericita. In ceea ce priveste sex-ul, vor admira intotdeauna eleganta si senzualitatea partenerului.

Scorpionii sunt pasionali in tot ceea ce fac. Sunt extrem de fericiti daca au o relatie sexuala satisfacatoare, insa cateodata pot fi posesivi si dominatori. Sunt un semn de apa, ceea ce inseamna ca sunt si sensibili. Aleg mereu cu atentie partenerul si au standarde inalte in orice domeniu. Inclusiv in pat.

Sagetatorilor le place foarte mult libertatea. Isi doresc sa experimenteze cat mai multe lucruri, deci burlacia le prieste de cele mai multe ori. In ceea ce priveste sexul, le place sa nu fie limitati, nici in ceea ce priveste felul in care se exprima, si nici in ceea ce priveste numarul de parteneri.

Capricornii sunt sensibili si seriosi si sunt fericiti in relatii de lunga durata. In pat, sunt insistenti si nu le place sa fie refuzati.

Varsatorul este "inovatorul" zodiacului. Sunt persoane intelectuale, carora le place sa exploreze. Daca partnerul este varsator, trebuie sa te astepti mereu la ceva deosebit.

Pestii sunt extrem de sensibili si maturi. Le place siguranta intr-o relatie, insa au si tendinta sa se lase dusi de val cateodata. Nu vor sa stea prea mult in acelasi loc. Este cea mai intuitiva zodie, motiv pentru care in pat, ca si in orice alt domeniu, stiu mereu care ar trebui sa fie urmatoarea miscare.

Iarina Dumitrescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#zodie sex , #viata sexuala