L-a injurat Tariceanu pe Adomnitei?

Marti, 07 Octombrie 2008, ora 22:50
8328 citiri
L-a injurat Tariceanu pe Adomnitei?

Premierul Calin Popescu Tariceanu ar fi scapat luni seara intr-un platou al televiziunii nationale niste "calificative" ceva mai condimentate despre membrii Executivului, si, in special, despre mirele si ex-ministrul Cristian Adomnitei, care a ajuns cu un elicopter al MIRA la nunta.

"Daca se confirma este o atitudine care nu are ce sa caute la un ministru, de a folosi un elicopter care, daca nu este particular, banuiesc ca ar apartine unei structuri de stat. Am sa verific, iar consecintele politice ale unui astfel de gest trebuie sa le suporte persoana in cauza", este ceea ce am auzit cu totii ca ar fi spus premierul Tariceanu.

"Nu sunt responsabil pentru toti prostii din Guvern. Mai da-l in ma-sa de idiot", ar fi auzit urechile celor prezenti, potrivit blogului www.cumainilecurate.wordpress.com.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru, nu a confirmat dar nici nu a infirmat acest incident.

"Dati-mi voie sa ma indoiesc de veridicitatea acestei relatari. Daca cineva sustine contrariul, il invit sa argumenteze pe baza unei casete, benzi audio", a declarat Camelia Spataru pentru Ziare.com.

Daca despre calificativele aruncate Guvernului nu avem inca informatii precise, stim insa sigur ca Parlamentul nu a scapat marti de criticile premierului.

Calin Popescu Tariceanu a criticat marti parlamentarii in general si pe initiatorii legii de majorare a salariilor profesorilor in special, spunand ca "Parlamentul nu este capabil sa judece legile cu impact economic".

Plata pentru derapaje

In ceea ce priveste ziua demiterii, premierul a mai subliniat ca "decizia alegerii momentului ii revine lui, nu celor care sunt comentatori sau a celor din Opozitie" si ca ministrul a platit pentru "derapajele" pe care nu le-a putut "controla".

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul de revocare a ministrului Invatamantului, Cristian Adomnitei. La scurt timp dupa aceea, a semnat si decretul de numire a secretarului de stat in acelasi minister, Anton Anton, in functia de ministru.

Potrivit comunicatului Administratiei Prezidentiale, ceremonia de depunere a juramantului va avea loc dupa publicarea decretului in Monitorul Oficial al Romaniei.

Premierul Tariceanu l-a revocat, marti, pe Cristian Adomnitei din functia de ministru al Educatiei si l-a propus sefului statului pe presedintele Autoritatii Nationale pentru Cercetare si Stiinta, Anton Anton, pentru acest portofoliu.

Protest uriaș pentru a împiedica premierul să demisioneze. De ce ia în calcul Pedro Sanchez să plece din fruntea guvernului spaniol VIDEO
Protest uriaș pentru a împiedica premierul să demisioneze. De ce ia în calcul Pedro Sanchez să plece din fruntea guvernului spaniol VIDEO
Mii de susţinători ai Partidului Socialist spaniol s-au adunat sâmbătă, 27 aprilie, pentru a-i cere premierului Pedro Sanchez să nu demisioneze. S-a întâmplat cu mai puţin de 48 de ore...
”Îi cerem public demisia!”. Reacție la declarația hazardată a lui Marcel Ciolacu: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”
”Îi cerem public demisia!”. Reacție la declarația hazardată a lui Marcel Ciolacu: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 25 aprilie, într-o conferință de presă la Timișoara că ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”. Afirmația...
#Tariceanu, #adomnitei, #demisie, #revocare, #idiot, #ministru , #premier