Brian Johnson ar putea reveni in AC/DC

Sambata, 04 Iunie 2016, ora 18:57
6301 citiri
Brian Johnson ar putea reveni in AC/DC
Foto: Twitter/@BrianJohnson

Brian Johnson spera sa cante din nou cu AC/DC, dupa ce a testat o proteza auditiva revolutionara, despre care afirma ca ar putea sa ii ofere sansa de a urca din nou pe scena si sa revina in trupa.

Rockerul spune ca este "uluit", dupa ce a testat noul dispozitiv, informeaza New Musical Express.

Stephen Ambrose, fondatorul companiei Asius Technologies, l-a invitat pe rocker sa testeze noua sa inventie. Aceasta proteza auditiva elimina presiunea statica si filtreaza semnalul audio, pana cand acesta atinge o calitate inalta si nu mai provoaca vatamari la nivelul urechii.

"A functionat! A mers perfect si nimeni nu poate sa nege asta. Am fost cu adevarat emotionat si uluit, pentru ca am putut sa aud din nou muzica, asa cum nu mai auzisem de mai multi ani deja. Abia astept ca noul dispozitiv sa fie miniaturizat, ca sa pot sa il folosesc in orice situatie, de la comunicare normala si pana in restaurante zgomotoase sau sa cant din nou live, pe scena", a spus Brian Johnson.

Brian Johnson a fost inlocuit de Axl Rose, solistul trupei Guns N' Roses, in sectiunea europeana a turneului mondial al grupului AC/DC, intitulat "Rock or Bust", dupa ce medicii l-au sfatuit sa renunte la concerte, deoarece risca sa isi piarda auzul definitiv.

Axl Rose a fost angajat de AC/DC ca solist-invitat al trupei, pentru a-l inlocui temporar pe Brian Johnson. Axl Rose isi va incheia colaborarea cu AC/DC cu un show in Germania, pe 15 iunie.

Apoi, rockerul american isi va relua calitatea de solist al trupei Guns N' Roses, alaturi de care va sustine un turneu nord-american, denumit "Not In This Lifetime".

Dupa aceea, Axl Rose va canta din nou cu trupa AC/DC, intr-o serie de 10 concerte in America de Nord.

Problemele auditive ale rockerului Brian Johnson se inscriu intr-o serie neagra de evenimente recente din viata grupului australian, care tocmai incerca sa isi revina dupa despartirea de un alt membru legendar, unul dintre fondatori, chitaristul Malcolm Young (fratele liderului trupei, Angus Young), diagnosticat cu dementa.

AC/DC a renuntat de curand si la bateristul Phil Rudd, alt veteran al grupului, condamnat in luna iulie anul trecut in Noua Zeelanda pentru amenintari cu moartea si pentru posesie de droguri, si care se afla in prezent in arest la domiciliu.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Brian Johnson revine ACDC , #concerte
Comentarii