Fanii AC/DC sunt de neconsolat: Un membru a parasit trupa

Joi, 25 Septembrie 2014, ora 10:01
3218 citiri
Fanii AC/DC sunt de neconsolat: Un membru a parasit trupa
Foto: REX/The Telegraph

AC/DC a confirmat ca Malcolm Young a parasit trupa, urmand sa fie inlocuit de nepotul sau, Stevie Young.

Conform unui mesaj postat pe site-ul trupei australiene, AC/DC va merge mai departe fara Malcolm Young, acesta retragandu-se din cauza bolii de care sufera, informeaza The Telegraph. Albumul anuntat pentru sfarsitul anului, "Rock or Bust", va fi lansat in decembrie.

"Din pacate, din cauza bolii lui Malcolm, acesta nu se va mai intoarce in trupa. AC/DC va sustine un turneu mondial pentru promovarea 'Rock or Bust' in 2015. Stevie Young, nepotul membrilor fondatori Angus si Malcolm Young, canta la chitara ritmica pe 'Rock or Bust' si va acompania trupa in turneu", se mentioneaza pe site-ul trupei.

Viitorul AC/DC incert, dupa ce un membru important s-a imbolnavit grav

Vestea ca Malcolm Young este bolnav a fost data inca de la inceputul anului. Viitorul trupei a fost pus sub semnul intrebarii, in aprilie liderul AC/DC, Brian Johnson, anuntand ca in niciun caz formatia nu a ajuns la capat de drum. Acesta a anuntat insa ca Malcolm se va retrage o perioada.

Un membru AC/DC, grav bolnav - mesajul de ultima ora al trupei

Se pare ca Malcolm nu mai poate canta si nici nu se pune problema de a merge alaturi de colegii sai in turneu.

"Nu doar ca nu e bine, dar e chiar serios. Nu va mai putea canta live. Probabil ca nu va mai fi in stare nici macar sa inregistreze", a declarat in urma cu cateva luni unul dintre colegii sai.

Malcolm Young, in varsta de 61 de ani, a emigrat din Scotia in Australia la varsta de 10 ani, impreuna cu familia. A pus bazele trupei impreuna cu fratele sau, Angus, in 1973.

Trupa a supravietuit mortii solistului Bon Scott, in 1980, dupa o noapte incarcata de alcool, in Londra. Acesta a fost inlocuit cu Johnson, care a ramas vocalist de atunci.

De-a lungul longevivei sale vieti, AC/DC a vandut peste 200 de milioane de albume in intreaga lume. In ultima vreme, insa, trupa a lansat un album in decurs de mai multi ani. Cel mai recent, "Black Ice", a iesit pe piata in 2008 si este al treilea din 1990.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Malcolm Young parasit AC DC, #Malcolm Young ACDC bolnav, #schimbare componenta ACDC, #Malcolm Young plecat ACDC , #stiri AC/DC