Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fostul baterist al trupei AC/DC Phil Rudd, arestat din nou in Noua Zeelanda

Duminica, 19 Iulie 2015, ora 11:37
9387 citiri
Fostul baterist al trupei AC/DC Phil Rudd, arestat din nou in Noua Zeelanda
Foto: Arhiva Facebook/Phil Rudd

Fostul baterist al trupei de rock australiene AC/DC Phil Rudd, condamnat recent la opt luni de arest la domiciliu pentru amenintari cu moartea si posesie ilegala de droguri, a fost din nou arestat sambata seara in locuinta sa din Noua Zeelanda, a anuntat duminica avocatul sau.

Avocatul Craig Tuck nu a dezvaluit circumstantele arestarii clientului sau, care a avut loc pe proprietatea acestuia din Tauranga (nordul tarii), dar potrivit site-ului NZ Herald, el se afla in compania unor prostituate.

"Tot ce pot spune este ca el a fost arestat si ca va comparea la ora 10:00 (22:00 GMT duminica) in fata instantei din Tauranga", a spus avocatul.

Politia a refuzat sa confirme arestarea muzicianului in varsta de 61 de ani.

Cand a fost condamnat la inceputul lunii iulie, judecatorul Thomas Ingram i-a adresat un avertisment sever lui Phil Rudd daca va incalca conditiile eliberarii sale sub supraveghere, promitandu-i ca in caz contrar va ajunge in spatele gratiilor, aminteste AFP.

Phil Rudd a fost condamnat la 9 iulie pentru ca l-a amenintat cu moartea pe un angajat al sau, caruia i-a reprosat proasta organizare a unui eveniment de lansare a albumului sau solo "Head Job" in luna august 2014. El a fost, de asemenea, condamnat si pentru posesie de droguri.

Fostul baterist al AC/DC a fost inlocuit de Chris Slade, bateristul formatiei la inceputul anilor 1990, pentru a participa la ultimul turneu de promovare al grupului, "Rock sau Bust", care are loc in aceasta perioada in Europa.

In luna mai, Angus Young, solist, chitarist, compozitor si co-fondator al formatiei, a explicat ca Rudd nu mai era omul pe care l-a cunoscut in anii 1970 la crearea grupului care are 200 de milioane de albume vandute.

Aceasta este a doua schimbare in componenta AC/DC, dupa ce Malcolm Young, chitarist si co-fondator al grupului, tratat pentru dementa de anul trecut, a fost inlocuit de fratele sau Angus.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Phil Rudd AC DC arestat prostituate , #stiri AC/DC