Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Un membru AC/DC, grav bolnav - mesajul de ultima ora al trupei

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 19:18
3239 citiri
Un membru AC/DC, grav bolnav - mesajul de ultima ora al trupei
Foto: Facebook/AC/DC

Dupa ce, in ultima perioada, s-a tot vehiculat ca trupa AC/DC a ajuns la sfarsit de drum, dupa ce unul dintre componentii ei s-a imbolnavit grav, Brian Johnson, liderul formatiei, a iesit in sfarsit la rampa, facand lumina in ceea ce priveste viitorul legendarilor artisti.

Acesta a negat vehement ca trupa s-ar destrama, din cauza problemelor de sanatate ale lui Malcolm Young. Mai mult, acesta a spus ca AC/DC lucreaza la un nou album, relateaza The Telegraph.

"Ne intalnim cu certitudine in mai, in Vancouver", a spus el publicatiei, mentionand ca daca apar si idei, acestea vor fi inregistrate.

Artistul a confirmat ca unul dintre membrii trupei, chitaristul Malcolm Young, membru fondator, fratele mai varstnic al chitaristului Angus Young, are probleme de sanatate, insa a negat ca acesta ar fi sfarsitul pentru AC/DC.

"Nu vreau sa spun nimic despre viitor", a adaugat el. "Nu scot din discutie nimic. Unul dintre baieti este grav bolnav, dar nu vreau sa spun prea multe despre asta. Este foarte mandru si discret", a mai spus Johnson.

Trupa urmeaza sa sustina, odata cu aniversarea a 40 de ani de existenta, 40 de concerte. "Ar fi un mod minunat de a spune 'la revedere'. Ne-ar placea sa facem asta. Dar totul este in aer pentru moment", a mai spus artistul.

Problemele de sanatate ale lui Young au fost dezvaluite de un prieten, Mark Gable, liderul trupei australiene Choirboys, care a spus ca artistul de 61 de ani "nu mai este capabil sa cante". S-a spus atunci ca Young suferise un atac cerebral.

Speculatiile legate de sanatatea sa au dus la articole care anuntau sfarsitul trupei, fapt negat de liderul acesteia.

Viitorul AC/DC incert, dupa ce un membru important s-a imbolnavit grav

Trupa a supravietuit mortii solistului Bon Scott, in 1980, dupa o noapte incarcata de alcool, in Londra. Acesta a fost inlocuit cu Johnson, care a ramas vocalist de atunci.

"Malcolm Young ia o pauza"

Miercuri, AC/DC a anuntat pe pagina sa de Facebook ca Malcolm Young ia o pauza din cauza problemelor de sanatate, multumind fanilor care i-au fost alaturi.

"Dupa 40 de ani dedicati AC/DC, chitaristul si membrul fondator Malcolm Young ia o pauza in ceea ce priveste trupa, din cauza starii proaste de sanatate", se poate citi pe pagina de socializare.

Colegii sai de trupa au cerut ca artistului sa-i fie pastrata intimitatea, mentionand ca AC/DC va continua sa faca muzica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#AC DC destrama, #AC DC sfarsit, #AC DC retrage, #mesaj Brian Johnson AC DC, #Molcolm Young AC DC bolnav, #AC DC atac cerebral , #stiri AC/DC