Oprea si Iordanescu il sprijina pe Basescu la prezidentiale

Marti, 06 Octombrie 2009, ora 18:01
3216 citiri
Oprea si Iordanescu il sprijina pe Basescu la prezidentiale

Fostii parlamentari PSD, actualmente independenti, Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu si-au anuntat sustinerea pentru Traian Basescu in cursa pentru alegerile prezidentiale.

Cei doi considera candidatura lui Basescu ca fiind ghidata doar de interesul national si fara interese de grup.

"Salutam intrarea domnului Traian Basescu in cursa pentru un nou mandat de presedinte al tuturor romanilor si sustinem, in calitatea noastra de parlamentari independenti, aceasta candidatura. (...) Consideram candidatura presedintelui Traian Basescu ca fiind ghidata doar de interesul national si fara implicarea vreunui interes specific de grup.

De aceea, sustinerea candidaturii actualului presedinte din partea societatii civile, a celor independenti, dar si a unor partide reprezinta un gest de participare la o necesara solidarizare nationala, intr-o perioada marcata de criza economica. Singura solutie responsabila pentru Romania si pentru romani este ca Traian Basescu sa obtina un nou mandat de presedinte", se arata intr-o declaratie de presa semnata de deputatul Gabriel Oprea si senatorul Anghel Iordanescu, remisa Ziare.com.

Oprea si Iordanescu spun ca "formarea unei echipe animata de responsabilitate publica, apta sa genereze proiecte de dezvoltare eficiente si sa scada nivelul lipsei de incredere in autoritatile publice este un proiect necesar pentru viitorul presedinte al Romaniei".

Gabriel Oprea a fost desemnat de PSD sa ocupe functia de ministru al Administratiei si Internelor (MAI) in noul guvern, dar a demisionat la 13 ianuarie 2009, in urma scandalului iscat in PSD dupa numirea lui Virgil Ardelean la sefia serviciului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI).

Anghel Iordanescu a demisionat si el din PSD, dupa demisia lui Oprea, care conducea PSD Ilfov, filiala unde era inscris si fostul selectioner.

A.B.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Anghel Iordanescu sustinere Basescu, #Gabriel Oprea sustinere Basescu , #stiri Traian Basescu