Matusa copilului de la Ploiesti: E adevarat, Traian Basescu l-a lovit pe baiat

Vineri, 27 Noiembrie 2009, ora 14:08
11774 citiri
Matusa copilului de la Ploiesti: E adevarat, Traian Basescu l-a lovit pe baiat
Foto: Realitatea Tv

La nici 24 de ore de la aparitia unui filmulet in care Traian Basescu este prezentat lovind un copil, familia baiatului este speriata si revoltata, cerand scuze din partea sefului statului.

Matusa baiatului spune ca micutul i-a spus si atunci ca a fost lovit, dar ca nu l-a crezut. Ea a povestit si cum s-a intamplat scena.

"Bogdan a venit si mi-a spus ca a fost batut de Basescu. Mi s-a parut o copilarie din partea lui, dar vazand imaginile l-am crezut. Este adevarat, Traian Basescu l-a lovit pe baiat. Copilul s-a urcat pe scena, dupa care Basescu l-a dat jos. Bogdan a spus 'sa iasa Nastase si Iliescu'. Si-a dat seama ca a gresit si a vrut sa ii ceara scuze. Si cand dorea sa o faca, Basescu l-a plesnit peste fata. Este un copil destept care nu merita sa i se faca ce i s-a facut", a povestit, la Realitatea Tv, matusa baiatului.

Matusa baiatului sustine ca sora sa a inceput sa primeasca telefoane de amenintare si ca se teme atat pentru siguranta ei, cat si a lui Bogdan.

"Sora mea este foarte speriata, am luat legatura cu ea aseara. Nu stiu prin ce metode s-a aflat numarul ei de telefon si a fost amenintata. Ii e frica pentru viata copilului ei! E pur si simplu speriata! El era speriat, mirat, uimit, toate la un loc", spune matusa lui Bogdan Istratoiu.

Ea a spus ca cel mai mult a deranjat-o ca baiatul a fost numit "handicapat si nebun" de catre diversi politicieni si jurnalisti prezenti in emisiunile in care s-a dezbatut veridicitatea acestui material si ca asteapta scuze de la acestia si de la presedintele Basescu.

"Are note foarte bune, nu are niciun fel de probleme, m-a deranjat foarte tare ca a fost facut handicapat si nebun de catre diferite persoane. Astept sa-si ceara scuze", a mai spus femeia.

Jurnalistii de la Observatorul de Prahova au obtinut si declaratia baiatului, insa ei sustin ca numele sau este Marius Istratoiu.

"Va confirm ca eu sunt cel din imagini. (...) Aveam 10 ani. Initial domnul presedinte ma luase pe scena si am vrut sa spun ceva legat de Iliescu si Nastase. Probabil, de emotii am spus ca Iliescu si Basescu nu sunt buni sau ceva de genul.

Apoi domnul presedinte m-a dat jos de pe scena. S-a enervat ca spusesem o prostie si cand m-am dus langa dansul vroiam sa-mi cer scuze, dar m-a impins. Chiar am ras, nu a fost ceva care m-a marcat".

Joi seara, jurnalistii de la "Gardianul" au facut public un material video in care se arata cum presedintele Traian Basescu, la acea vreme candidat la aceasta functie, a lovit peste fata un copil, in timpul unui miting ce a avut loc la Ploiesti.

Seful statului a declarat ca acest filmulet este un trucaj si ca va face publica o expertiza tehnica pentru a dovedi acest lucru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Basescu batut copil Ploiesti, #Basescu pumn copil Ploiesti, #matusa copil batut Basescu , #stiri Traian Basescu