Adrian Nastase, atacat de MISA cu magie neagra

Marti, 18 Martie 2008, ora 07:30
7615 citiri
Adrian Nastase, atacat de MISA cu magie neagra

Dupa ce yoghinii lui Gregorian Bivolaru s-au racit de guru si i-au abandonat invataturile, au inceput sa rasufle povesti stranii din "templul" MISA, situat in Pipera, anunta Gandul. Majoritatea intamplarilor sunt postate pe forumuri de pe Internet, unul dintre acestea fiind administrat de Cecilia Tiz si Dan Marinescu.

Dan Marinescu, un om cu state vechi in practicile yoga, s-a apropiat de MISA in 2004, cand miscarea intrase in colimatorul Parchetului. A facut un curs prin corespondenta, insa din ceea ce a vazut acolo a ramas cu un gust amar. De atunci, Marinescu si Cecilia aduna marturii ale fostilor membri. Asa au aflat despre "episodul politic" al MISA, cand Adrian Nastase a fost "lucrat" de adeptii gruparii, laolalta cu procurorul care l-a anchetat pe Bivolaru, Marian Delcea.

In 2004, cand procurorii au deschis sezonul la yoghini, principalul vinovat a fost considerat premierul Adrian Nastase. Adunati in sediul din Pipera, pentru inceput, adeptii MISA au incercat sa-l ia pe Nastase "cu frumosul": au meditat pentru a-l determina pe prim ministru sa inceteze persecutiile, noteaza aceeasi sursa.

Pentru ca nu le-a iesit cu vorba buna, yoghinii au convocat o noua sedinta. De data aceasta, la meditatie s-a adaugat si nitica magie neagra. Tema s-a numit " Disparitia din viata politica a lui A.N. (Adrian Nastase n.r.)".

Celor cateva sute de adepti adunati la Pipera li s-a infatisat la inceput o yantra diferita de ceea ce vazusera ei pana atunci. Yantra este o imagine care ii ajuta pe yoghini la meditatie.

In cazul acesta era vorba de una copiata din cartea francezului Jean M. Riviere, intitulata "Rituel de magie tantrique hindoue", de la capitolul in care esti invatat cum sa ucizi un om in sapte zile, prin magie neagra.

In centrul yantrei a fost pusa o poza de-a lui Adrian Nastase, asezata cu susul in jos. "Nastase era in poza asta cu ochii peste cap si cu gura intredeschisa. Ziceai ca e beat. Foarte bine aleasa", isi aminteste unul dintre cei care a luat parte la intrunire.

Ritualul a inceput ca fiecare altul, prin "consacrare", care este obligatorie inaintea oricarei meditatii pentru yoghinul MISA, spune Dan Marinescu. Yoghinul ii comunica lui Dumnezeu doleantele sale. In cazul de fata - iesirea din scena a lui Adrian Nastase. Apoi isi concentreaza energiile spre crestetul capului. Daca in scurt timp yoghinul simte acolo niste furnicaturi sau frisoane, inseamna ca Dumnezeu a fost de acord cu ceea ce s-a propus

Dupa consacrare, adeptii MISA si-au indreptat energiile negative asupra pozei lui Nastase. In afara mantrei impuse, fiecare i-a dorit premierului tot ce i-a venit la gura. Sedinta a durat 24 de ore. Din ora in ora, se preda stafeta altora, care veneau cu forte proaspete. In acelasi timp, se concentrau pentru a obtine eliberarea lui Bivolaru din inchisoare.

Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 afirmă despre Marcel Ciolacu că de fiecare dată când deschide gura, asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noştri şi...
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Lideri ai Dreptei Unite s-au întâlnit cu românii din Marea Britanie şi Italia pentru a le prezenta priorităţile pentru diaspora, informează, duminică seară, un comunicat transmis de...
#Nastase, #misa, #magie, #guru, #bivolaru , #ancheta