Iubitul Elenei Basescu va fi secretar in Ambasada Romaniei la Paris

Vineri, 02 Aprilie 2010, ora 08:36
11737 citiri
Iubitul Elenei Basescu va fi secretar in Ambasada Romaniei la Paris

Bogdan Ionescu, viitorul ginere al lui Traian Basescu, va fi secretar economic al Ambasadei Romaniei la Paris.

La doar 30 de ani, iubitul Elenei Basescu a avut o cariera de invidiat, ajutat fiind de oameni din apropierea sefului statului. Bogdan, cunoscut si sub numele de Syda, a castigat insa postul de secretar in Amabasada Romaniei la Paris in urma unui concurs dubios, scrie Libertatea.

Iubitul Elenei Basescu a fost, in 2007, timp de cateva saptamani, consilierul ministrului Integrarii, Anca Boagiu, iar anul acesta, a reusit o ascensiune fulminanta pe Bursa, ajutat de un alt pedelist, Adriean Videanu.

La nici o luna de la data de 5 martie, cand a fost angajat, pe baza unui concurs pe un post aflat vacant, consilier la Directia Generala Relatii Externe din Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Bogdan Ionescu participa la un alt concurs, pentru psotul de secretar economic III la Ambasada Romaniei la Paris.

Fiind singurul concurent, Syda il si castiga, ridicand mari semne de intrebare. Un angajat al departamentului Resurse Umane din minister a confirmat telefonic pentru Libertatea ca "prin concursul din 22 martie, Bogdan Adrian Ionescu a obtinut postul de la ambasada din Paris".

Potrivit unor surse din cadrul ministerului condus de Adriean Videanu, Bogdan Ionescu nu a trecut pe la serviciu decat o data, maximum de doua ori, si atunci probabil ca sa-si bea cafeaua cu ministrul Videanu, cu care parintii lui sunt prieteni buni si parteneri de afaceri.

Concursul organizat in data de 22 martie nu a fost anuntat public, cum prevede legea, si nici nu exista pe site-ul ministerului, asa cum ar fi fost normal. Mai mult, desi lucra doar de cateva saptamani in minister si nu avea experienta in domeniu, Bogdan Ionescu a obtinut nota maxima la concursul pentru functia de secretar economic de la ambasada.

Odata ce va prelua postul la Paris, Syda va intra si in posesia unei locuinte in capitala Frantei.

Contactat de jurnalisti, Bogdan Ionescu a afirmat ca a participat la concurs, ca nu stie daca l-a castigat si ca nu poate da alte amanunte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#ginere Basescu Bogdan Ionescu, #secretar economic Paris, #iubit Elena Basescu , #ancheta